Cultura · 19 de Desembre de 2010. 09:15h.

"El problema és el nacionalisme català"

Miquel Porta Perales, autor d''Adéu, Catalunya!": "Catalunya és una binació"

 "El problema és el nacionalisme català"

Porta Perales, amb el llibre a les mans

Miquel Porta Perales, que acaba de publicar 'Adéu Espanya, Adéu Catalunya!' (Pòrtic) conjuntament amb Vicent Sanchis, defensa en una entrevista per al programa 'La cadira elèctrica' d'e-notícies que "Catalunya és una binació" i que "el problema de Catalunya és el nacionalisme català".

El periodista i escriptor, conegut per les seves posicions contra el nacionalisme català, afirma també que "la independència seria un mal negoci". En la seva opinió, "suposaria quedar fora de la Unió Europa" i "si estiguéssim fora de la UE seria un complet desastre".

També es mostra crític amb els intel·lectuals catalans perquè "riuen les gràcies del poder nacionalista" i defensa la seva independència. "Jo només he tingut el carnet d'identitat, el passaport i el del Joventut de Badalona" alhora que insisteix que "Espanya és la gallina dels ous d'or" i que "moltes empreses venen a Espanya".

Publicitat
Publicitat

141 Comentaris

Publicitat
#141 Pau Pere, Barna, 22/12/2010 - 10:21

Adéu Sr. Porta Perales, bon vent...

#140 Marc, Reus, 21/12/2010 - 21:09

Com que a Alemanya hi ha milions de turcs, a veure si tens collons d'afirmar que Alemanya també és una binació, pallasso espanyolista. Als nacionalistes espanyols se us veu de seguida el llautó.

#139 Francesc, Barcelona, 21/12/2010 - 18:50

Ciudadano, nacionalment tots els territoris serien una nació diversa. Políticament, Cat amb institucions pròpies, PV amb institucions pròpies i Illes amb institucions pròpies.Eccoliclà

#138 Francesc, Barcelona, 21/12/2010 - 18:47

Miquel, d'ultranacionalistes espanyols n'hi ha per tot arreu. A veure, no vull dir que tothom ho sigui, d'ultranacionalista espanyol. Però n'hi ha, n'hi ha. I evidentment parlo de Madrid perquè és el focus on es forma tota mena d'opinió pública.

#137 Miquel, Lleida, 21/12/2010 - 07:25

Francesc, quan em dius que "d'ultranacionalistes, Espanya en va plena", et refereixes a tota Espanya o només a Madrid? Perque sempre que els nacionalistes parleu d'Espanya, moltes vegades parleu nomes de Madrid. De totes maneres, et puc assegurar que a Espanya hi ha molta gent que no ens te mania.