Publicitat
Cultura · 15 d'Abril de 2009. 10:16h.

"A Madrid ningú et retreu que siguis foraster"

Joan Manel Serrat diu que és "una cosa que no passa a tots els llocs"

"A Madrid ningú et retreu que siguis foraster"

Serrat, amb Sabina, durant un concert

El cantautor Joan Manel Serrat actuarà a Madrid al teatre Price del 13 al 16 de maig. En declaracions a El País, l'artista del Poble-Sec confessa que "és la primera vegada, fins ara he actuat a cases de mala vida, palaus, estadis, auditoris i places de toros, però mai havia actuat en un circ".

En aquest sentit, elogia la capital d'Espanya perquè "allà ningú et retreu que siguis foraster, una cosa que no passa a tots els llocs". També celebra que la seva estada a Madrid "coincidirà amb San Isidro i és una mica com anar de fira... En compes de la plaça, em llençaré a la pista, i sense xarxa".

Sobre la crisi, Serrat creu que "va més enllà de l'econòmic, és una crisi d'un model de societat. En tot cas, val la pena recordar ara a les persones que fa temps que anunciaven el que ha passat i com se'ls desqualificava acusant-los de mal averany. Si se'ls hi hagués fet cas, potser no estaríem així".

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#59 T, B, 16/04/2009 - 15:45

Juan Manuel, donat que a BCN els únics que han manat sempre han sigut els del PSC, i que ja fa una colla d'anys que també estan a la Generalitat, entenc que vols que torni CiU. Però en aquest cas per què feres campanya per ZP.

#58 tas, la meca, 16/04/2009 - 11:38

Asier, el que és irrespirable i fot pudor és la Catalunya dins d'Espanya.

#57 Asier, bcn, 16/04/2009 - 04:10

Esteu acomplexats i neurotics. Serrat deixa de ser el que és perque segurament diu una veritat. Aixó nomes li dona la raó. Esteu tornant Catalunya irrespirable. Espero el comentari corresponent dient me que si no m'agrada marxi.

#56 Mr X, bcn, 16/04/2009 - 03:34

Joanet (Tarragona): Felicitats. La teva frase és la millor que he llegit en molt de temps en aquest panflet d'enotícies. És, simplement, tal com dius.

#55 pep, manresa, 16/04/2009 - 00:32

Fran (Llinars), no sé a què et refereixes quan dius que el Serrat està lliure de sospites, però a mi un reconegut sectari sociata, que a sobre disfruta veient com es torturen animals... em fot molt mala espina.