Publicitat
Cultura · 30 de Novembre de 2009. 15:11h.

"Abans cremat" que a la Generalitat

Els fills de Centelles afirmen que "abans cremat que a l'enemic. I la Generalitat no és l'amic"

Els fills del fotògraf Agustí Centelles, Sergi i Octavi, han assegurat que "és tard per igualar l'oferta. Estem ferits. El meu pare faria dies que l'hi hauria fotut foc. Abans cremat que a l'enemic. I la Generalitat no és l'amic".

En una entrevista a TV3, han assenyalat que "no se'ns pot titllar de pesseteros perquè de totes les exposicions de l'Agustí Centelles que hi ha hagut a tot arreu no hem cobrar un duro". I han afirmant que "després del comportament dels mitjans de comunicació que ens tatxen de traïdors, de pesseters, etc no hi ha volta de retorn. Han punxat la boca del lleó".

Per últim han confirmat que "no anirà a Catalunya, estarà a disposició i a les ordres de Catalunya, però anirà on hem tingut la millor oferta de difusió de la obra" i han afegit que "Salamanca era un arxiu de rojos y masones. Ara hi ha un centre documental i, a més, no és un expoli és una compra".

Una de les fotografies de Centelles
Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#75 lluigi, BCN, 02/12/2009 - 11:39

Si el seu pare aixeques el cap els mataria a boinassos. Nomes escoltant lo de "abans cremat..." ja diu prou de quina calanya sont. Si CAT fos independent aquest tipus estarian a la presó per contraband.

#74 cat, cat, 01/12/2009 - 20:39

Si l'Estat el que compra amb calés de tots s'ho emporta a Madrid, que s'emporti també alguna nuclear obsoleta i els residus nuclears, i les presons plenes dels seus paisans i els militars, etc. etc.

#73 cat, cat, 01/12/2009 - 20:37

El Dalí també va llegar el seu patrimoni al Estat Espanyol. Sembla que hi havia un tema d'impostos. L'Estat va agafar els quadres i se'ls va emportar a Madrid que es Espanya, i Figueres no ho és. Per pagar impostos sí que ho es pero no per tenir Dalis

#72 cat, cat, 01/12/2009 - 20:35

Tothom té dret a vendre el seu patrimoni a qui vulgui, i jo tinc tot el dret a pensar que son uns pesseteros de me... i ja està. A sobre no voldran que els que ens sentim només catalans els aplaudim el gest de vendre patrimoni cultural a Espanya.

#71 Ramon, Fraga, 01/12/2009 - 20:20

Si el seu pare aixeques el cap. Ja se sap, els hereus es venen al millor postor.