Publicitat
Cultura · 2 de Juliol de 2022. 11:52h.

Acord in extremis pel Barcelona Beach Festival

Els organitzadors havien anunciat una querella contra l'alcaldessa de Sant Adrià

Acord in extremis pel Barcelona Beach Festival

El Barcelona Beach Festival finalment se celebrarà després que l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i els Bombers s'hagi arribat a un acord després d'una reunió en línia entre representants de la Generalitat, liderada per Joan Delort, i l'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete.

Cañete ha explicat a Rac 1 que "encara que la llicència no estigui materialitzada encara, s'ha arribat a un acord. Considerant que hi ha una confluència dels fets i paràmetres del 2019, Bombers accepta ratificar el seu informe sobre la base d'aquell any i enviar-nos aquesta ratificació a nosaltres per poder dur a terme aquesta llicència”.

Els organitzadors del Barcelona Beach Festival havien anunciat una querella contra l'alcaldessa de Sant Adrià del Besós, Filomena Cañete, després de la decisió de l'Ajuntament de denegar la llicència per a la celebració de l'esdeveniment, ja que, segons el consistori, la documentació s'hauria presentat fora de termini. També interposaran una reclamació de responsabilitat patrimonial pel trencament econòmic i reputacional resultat de la seva actuació.

Segons l'alcaldessa del municipi l'Ajuntament "no té les competències legals per emetre l'informe que falta" per poder emetre la llicència. Un informe que, diu, han d'elaborar els Bombers, i que hauria estat denegat, ja que la sol·licitud es va presentar fora de termini. Els organitzadors, per la seva banda, diuen que és “responsabilitat exclusiva” de l’Administració presentar aquestes sol·licituds.

Precisament el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, va explicar ahir que sí que es podria tirar endavant el festival, ja que l'informe de Bombers es podria seguir tramitant. En aquest cas, Cañete diu que l'Ajuntament "estaria en disposició de revertir la negativa" a donar la llicència.

Tot i això, a la web de l'esdeveniment encara es poden comprar entrades. Els organitzadors afirmen que "estan desplegant tots els recursos" per poder celebrar el festival. Tota la infraestructura està preparada, però de moment, el consistori ha precintat el recinte.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/07/2022 - 17:33

Ay Filo, te has quedao en el filo..jejejejeje

#4 Ojotuerto, Calafell.TAB, 03/07/2022 - 08:28

Este Festival que lo hagan en la capital de Catalunya..... Girona.

#3 Ni el TBEO, Chez Titole, 02/07/2022 - 13:43

Fancament, a vegades és difícil distingir si els noms dels polítics son reals o els han tret del TBEO.

#3.1 Oriol is te name, Chez Uriole, 02/07/2022 - 15:07

Aneu pel centre de Girona i feu la prova.
Crideu tant fort com pogueu la paraula: "URIOOOOOL !!!!"

Segur que no es giren menys de cent caps..jejejejeje

#3.2 Luigi., Barcino, 02/07/2022 - 15:51

Ambdós.

#3.3 Die Frage, Chez Titole, 03/07/2022 - 15:55

Algú sap que vol dir ORIOL? , als anys 60 ningú es deia Oriol. Es tracta d'un ocell o un bolet?.

#3.4 Capit@n España, Uriooooooooool !!!!, 03/07/2022 - 16:34

#3.3

Ve de Sant Josep Oriol (sant català) i a partir dels anys 60 es va convertir en un dels noms favorits per possar als nens de les families ceballudes. Sonaba més "modern" que els classics Jordi, Marta o Montserrat.
El significat d'Oriol es daurat i també es un ocell i una ciutat de Russia.

#2 Luigi., Barcino, 02/07/2022 - 13:11

Ya lo han resuelto.

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 02/07/2022 - 12:34

No puede ser, la alcaldesa quería ir, ya tenía el canuto que mostraba sonriente en las redes sociales.