Publicitat
Cultura · 21 de Juliol de 2013. 13:40h.

Ainhoa Arteta, per la consulta

"No es pot negar a un poble com el català la capacitat de decidir el seu destí"

Ainhoa Arteta, per la consulta

Arteta

La soprano Ainhoa Arteta, en una entrevista a El Periódico, creu que la independència de Catalunya "és una cosa que ha de determinar el mateix poble. Si ells ho decideixen així, és la seva opció. Una altra cosa és que això sigui el millor, perquè jo en tinc els meus dubtes".

"Però tampoc es pot negar a un poble con el català la capacitat de decidir el seu destí. Si em pregunten si és el correcte, potser diria que per a mi no. Però és la meva opinió. Ara bé, que els catalans hi tinguin dret ho tinc clar. Avui dia les democràcies haurien de reconèixer aquest dret, al marge del que després un pugui opinar o no".

Pel que fa als xiulets que reben membres de la CAsa Reial quan van a l'òpera, Arteta creu que "no em sembla bé, però és comprensible per la situació per la qual passa el poble. S’ha d’estar a les verdes i a les madures".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#14 BEJOTA, bcn, 22/07/2013 - 12:47

Arteta:Los catalanes y los vascos NACIONALISTAS ,coinciden en un mismo proyecto:un estado propio a la carta anexionÁndose territoriosajenos.Tranquilos unos y otros:ni puto caso.

#13 artur, mas-turbador, 21/07/2013 - 20:31

... yo quiero Barcelona sola. Hartos de remoras!

#12 Kropotkin-Progresista de derechas, Vic, 21/07/2013 - 20:24

Catalanes: vuestro futuro no podéis decidirlo vosotros, lo decidirá un Tribunal Constitucional cuyo presidente milita en PP....como veis somos mucho más democráticos que los británicos...juas, juas...mejor hundidos

#11 Jorgapp, Gulag o campo de concentracion, 21/07/2013 - 18:34

Que se vayan al Infierno los politicamente correctos. Buenas billeteras, todas las puertas abiertas y que a los españoles nos tomen por Garrulos. Odio el gulag del pensamiento unico que nos vemos forzados a soportar en España. Que se vayan al Infierno todos, los que participan de ese Repugnante Gulag

#10 xavier, sabadell, 21/07/2013 - 16:21

La cultura sempre demostra cert nivell, la resta és ciudad-anos o appañols... marginats i marginals