L'actor indica que en comptes de dir "'no hi anem!' hauria d'haver dit 'nosaltres no hi anem!'"

Albà matisa

Toni Albà, en una foto d'arxiu

L'actor Toni Albà ha matisat la seva crida a no anar a l'espectacle de Carme Machi, al Teatre Lliure, per haver signat un manifest en contra de l'"onada secessionista alimentada per CiU i el Govern de la Generalitat'", segons ha indicat en una carta.

Albà ha assenyalat que "vaig fer la piulada en qüestió, que vaig acabar amb un 'No hi ha anem!' de protesta, sí. 'No hi anem!' on hi hauria d'haver dit 'Nosaltres no hi anem!' (referint-me als meus, als de casa)".

"El que en primera persona de singular seria 'Jo no hi vaig!' Error? Sí: la meva protesta personal va ser entesa com una crida al boicot a aquesta obra (Juicio a una zorra) i no hauria d'haver estat així", ha remarcat.

L'actor ha reblat que "en el moment en que algú, sigui actor, actriu, escriptor, periodista, metge... signi qualsevol manifest on s'expressi en nom de la llibertat d'expressió mentre menteix i nega el dret a decidir del meu poble, no trobarà en mi cap mena de complicitat, ni suport".

"Tampoc boicot, que quedi clar. Sigui conscient o no del que signa. Dit això, salut al teatre, llarga vida a la cultura i... descans al Twitter", ha conclòs Albà.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 cada vez, más claro, 06/12/2012 - 21:31

Toni Albà es un ejemplo claro de que los independentistas no están a favor del derecho a decidir, sino que lo único que quieren es que los demás obedezcamos y votemos a favor de lo que ellos ordenan y mandan decidir.

#17 Sergi, BCN, 06/12/2012 - 18:10

Que coi de matissar??? Si un, per exemple, despotrica dels francesos que no vagi després a actuar a París, li llençaran tomàquets!! La Manchi que vengui iogurts que es veu que és "lo" seu!!

#16 actor, bcn, 06/12/2012 - 13:12

Ya sabíamos que Albà era feo por fuera. Ahora también sabemos que es feo por dentro.

#16.2 guillem, bcn, 07/12/2012 - 11:54

que ha firmado por un estado federal pero como no es catalana ni independentista está en el bando de los malos en la cabeza de Albà. Y aún gracias que sólo la desprecia en su trabajo y le perdona la vida...pero todo llegará en esta Catalunya, cada vez más pobre, inculta, ignorante, fanática...

#15 eng?, BCN, 06/12/2012 - 12:04

¿Por qué un federalista no es sobiranista?

#14 Cigronet, SFG, 06/12/2012 - 10:25

A tots vosaltres que heu escrit hi esriviu contra l'Albà perquè en certa manera ha insinuat un boicot a una persona, què n'hem de dir nosaltres els de Catalunya, quan vosaltres els espanyols, ens feu els boicots ??. Però què us heu pensat qui sou ?? Els "Intocables" potser ??.

#14.1 guillem, bcn, 07/12/2012 - 11:57

Jo soc català, no he organitzat ni participat en cap boicot contra Catalunya (tret de La Caixa, Abertis, CiU i La Vanguardia) i escric contra l'Albà. Ell s'exposa, critica, fa burla i no se li pot respondre?

#14.2 pepe, andorra, 08/12/2012 - 15:19

cigroncillo, los primeros q empezaron con los boicots fueron los ultras catalanistas, no confundir con el resto de los catalanes. Aplícate el cuento, ¿q os pensáis, q sois intocables los ultras catalanistas? Se acabo. Y no te preocupes, ni uno ni otro, serian nada sin sus respectivas sectas detrás.