Cultura · 7 de Març de 2017. 09:01h.

Albert Boadella: "Jordi Pujol Ferrusola era una criatura insuportable"

"Al final, vaig haver de donar-li dos clatellots"

Albert Boadella: "Jordi Pujol Ferrusola era una criatura insuportable"

Albert Boadell estrena un monòleg (Foto: Jaime Villanueva)

El dramaturg Albert Boadella ha aprofitat la presentació de l'obra El sermó del bufó, que estrenarà dimecres en els Teatres del Canal, per explicar que va ser professor de Jordi Pujol Ferrusola. En aquest sentit, ha dit que el fill gran de l'expresident de la Generalitat "era una criatura insuportable" i que "em sabotejava la classe".

Boadella que ha afirmat en la roda de premsa que "al final, vaig haver de donar-li dos clatellots" i cosidera que "si això hagués passat avui, estaria a la presó". "Però crec que hauria de haver-li pegat més fort", ha assenyalat.

L'espectacle reflexiona sobre diferents arts i realitats de la societat, entre les que s'inclou la situació actual de Catalunya, on, segons ell, "viuen en la paranoia, una patologia fàcil d'induir als ciutadans".

"Uns desvergonyits -afegeix- han jugat amb el seu sentiment d'arrelament i els han convençut que la resta d'Espanya vol robar-los. Ara, ja no són només uns desvergonyits sinó un grup gran de ciutadans, que són malalts mentals ". "Els catalans estan paranoics sense justificació cap". rebla.

Albert Boadella repassa la seva trajectòria en un monòleg perquè "tinc algunes coses a dir". "M'han sotmès a un consell de guerra, m'he escapat de la presó, he viscut a l'exili, he tingut picabaralles amb la meva tribu, he estat col fudador d'un partit polític [Ciutadans] ... I porto 40 anys amb la mateixa dona! ", exposa.

46 Comentaris

Publicitat
#24 Noemi Jordan, Matadepera, 16/05/2017 - 21:42

Queremos ser españoles y somos españoles, muchos.¡¡¡¡¡¡ NO QUEREMOS INDEPENDENCIA DE NINGUNA MANERA!!!!!!

#23 Noemi Jordan, Matadepera, 16/05/2017 - 21:40

Muy bien, en lo de situación ficticia creada artificialmente. No tiene nada que ver con la historia y sí con todos los chupópteros creados por el pujolismo. Por favor continúe Boadella y otras voces distintas, ya que estamos en un desierto totalmente dominado por los nacionalistas, y la gente de pie no tenemos el arte de Boadella de expresarse. Som

#22 Noemi Jordan, Matadepera, 16/05/2017 - 21:36

Felicitaciones certísimas a Boadella, ya que es de las únicas personas con valor para mostrar lo que está ocurriendo en Cataluña, y el vídeo "el nacionalismo catalán es puara paranoia" es una muestra de gran calidad, por la manera en que va librando diferentes opiniones. Que continúe por favor, muchos estamos de acuerdo, pero no tenemos el art

#21 Escèptic, Bcn, 04/05/2017 - 12:29

Lo d' aquest home amb els Pujol ratlla l' esquizofrènia.

#20 Galderic, Barcelona, 16/03/2017 - 21:59

Ara ja no arriba ni a bufó de cort.
Deu ser difícil viure tota la vida mentint, en això Boadella té un gran mèrit, porta enganyant des dels 10 anys.

#20.1 pepe.----, andorra, 28/03/2017 - 12:46

si, por eso lo encarcelaron durante el franquismo....Ademas q es actor, se ganan la vida mintiendo, con la diferencia de q yo se q es actor, tu por ejemplo siempre mientes y no eres actor. Solo un hispanofobo separata. Y como bufon, te da cien patadas a ti y a todos los separatas.