El Teatre Condal estrena una versió contemporània de l'òpera de Puccini

Amor impossible

Imatge de la representació

El coreògraf Ramon Oller adapta l'òpera Madame Butterfly des d’un punt de vista contemporani però sense oblidar la tradició nipona de l'obra. Situada a Nagasaki, al Japó de finals de segle, Benjamin Franklin Pinkerton, un jove tinent nord-americà, compra una casa i una geisha-esposa de quinze anys. El que per ell comença essent un caprici exòtic es converteix en una passió destructiva. Captivat per aquest drama, Oller crea un nou llenguatge per transmetre els complexos sentiments que fan que la relació entre els protagonistes acabi en tragèdia. Madame Butterfly, la traición ens endinsa en un món d’amor i somnis que seran destruïts per la realitat.

Després d’èxits tan recents com ara Carmen i Bernarda Alba Bendita, el coreògraf català ens transporta al món nipó al Teatre Condal. Madame Butterfly, la traición s'estrena el proper 22 d'octubre.

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 14/10/2008 - 19:48

No crec que aquestes nueses es puguin considerar diferents a les de les estàtues gregues o pintures barroques. Estejm parlant de bellesa, no de sexe.

#1 Marc3, Barcelona, 14/10/2008 - 17:05

Que surtin ties en pilotes, aporta alguna cosa des del punt de vista artistic o expressiu, o es una questio de marketing?