Una metgessa de l'ICS guanya un premi amb una obra sobre un intent d'homicidi després d'una infidelitat

Atac de banyes

Carme Lafay, al mig de la foto, durant una presentació del seu llibre

L'escriptora Carme Lafay presenta a Sant Adrià de Besòs el llibre Tots tenim secrets (Cossetània), II Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall 2009. Lafay va néixer a Barcelona, filla de pare francès i mare catalana. Les seves inquietuds artístiques la porten a iniciar estudis de piano i dansa que perfecciona a l’Institut del Teatre i al Liceu. Més tard, estudia Medicina a l’Hospital Clínic de Barcelona i s’especialitza en Diagnòstic per a la Imatge a l’Institut Dexeus. Fa uns trenta anys que treballa a l’Institut Català de la Salut.

Tots tenim secrets és una història de misteri ambientada al Baix Empordà i a Miami on es desfermen tot un seguit de sentiments que van de l'amor a l'odi. La protagonista descobreix que el seu marit l'enganya i això la porta a planificar el seu assassinat. Un tercer protagonista és el fill de la parella, a qui la dona intenta preservar de la seva crisi matrimonial.

Lafay també ha escrit Nosotras y ellos i Yo no soy tuya, entre d'altres obres. Per al mes de desembre està prevista la publicació d'El fin del infierno.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles, Barcelona, 13/09/2010 - 19:07

El titular és enganyòs, sembla que la infidelitat sigui de la parella de l'autora, no del personatge.