Publicitat
Cultura · 3 d'Agost de 2021. 08:29h.

Badalona cancel·la una obra de Joel Joan pel seu "comportament públic"

L'actor defensa que "tinc dret a emborratxar-me com qualsevol humà"

Badalona cancel·la una obra de Joel Joan pel seu "comportament públic"

L'Ajuntament de Badalona (Barcelonès), liderat per Xavier García Albiol (PPC), ha decidit cancel·lar l'obra "El gran comediant" de Joel Joan, inicialment programada per a la temporada que ve -entre finals d'octubre i desembre- després dels polèmics vídeos que l'actor va penjar a les seves xarxes socials.

La regidora de Cultura a l'Ajuntament de Badalona, Amanda Feria, ha explicat que "la suspensió d'aquesta obra és conseqüència única i exclusivament del comportament públic del seu protagonista en els darrers dies, incompatible amb la programació d'un teatre municipal".

Feria ho ha dit després que el líder local de ERC, Àlex Montornès, manifestés que "les decisions de la programació cultural dels teatres públics de Badalona ha de ser tècnica, mai política. Un veto del PP que és molt greu. Un PP demofòbic que ja ha mostrat la seva cara més sectària i autoritària en el passat".

L'actor, per la seva banda, ha indicat que "en el meu temps privat i lliure vaig fer un dinar amb amics i vaig beure com passa cada dia de vacances a tot arreu". "És perquè vaig fer un Instagram que em censureu? Però no és país capdavanter en llibertats i democràcia? Què m'he perdut?", ha preguntat.

Joel Joan en declaracions a Catalunya Ràdio ha reiterat que "tinc dret a emborratxar-me com qualsevol humà i que no se'm castigui per això". A més, ha afegit que "si és per l'episodi de la medusa, jo no estava involucrat". "Jo no sóc una persona que hagi de demostrar una conducta exemplar sobre ningú. Jo he de fer bé la meva feina", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#26 Leonor, Figueres, 05/08/2021 - 02:17

En esta comunidad autonoma harian mucha falta mas alcaldes como albiol.

#25 Josep, Olot, 04/08/2021 - 17:11

Ben fet !!!!!!

#24 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/08/2021 - 13:38

Ninguna aseguradora privada lo cubriría en el estado de embriaguez que parece tener en la cubierta del barco. (Como poco le hacen un tests antidrogas, vivo o en la autopsia). A los del barco poca gracia les haría. Primero que se desintoxique, es por su salud. No darle dinero para drogas. Que se cuide, joel una clínica y luego pides el dinero.

#23 J.J., Barcelona, 04/08/2021 - 12:05

L'Ajuntament de Badalona l'AMB és molt lliure de suspendre una obra de teatre de Joel Joan, afortunadament no tot és TV3, i para gustos colores

#22 Tirant, Bcn, 03/08/2021 - 19:06

Típic producte de la "cultura" de el règim ... Tota la vida vivint de les subvencions públiques, o el que és el mateix, tota la vida ficant la mà a la butxaca del contribuent ... Fàstic i vergonya ...