Publicitat
Cultura · 30 d'Octubre de 2012. 11:44h.

Barceló vol "la independència també per a les Illes"

L'artista mallorquí critica els "espanyolistes talibans" del govern balear

Barceló vol "la independència també per a les Illes"

Miquel Barceló

L’artista mallorquí, Miquel Barceló, ha criticat en declaracions a El món a RAC1, la política lingüística del govern balear i l’atribueix a “espanyolistes talibans”. “Sóc partidari de la independència, també per a les Illes Balears”, ha remarcat.
 
"Jo no crec en el nacionalisme ni en l’independentisme, jo sóc més aviat un separatista radical. Jo separaria no només Catalunya, sinó trossos minúsculs. Crec que cal agafar els pèsols un per un, separar-ho tot. És una necessitat biològica”, ha indicat.
 
"Després de l’èxit que han tingut les grans revolucions, amb milions de morts, fa molta por posar-se en una gran revolució nacionalista. Per això crec que l’únic sistema possible és el micro”, ha afegit, a més d'aclarir que "evidentment que sóc partidari de la independència, i les Illes també. Però crec que és molt més important i molt més urgent fer un canvi radical de tot: de manera de viure i de pensar el món”.
 
"Tinc por que tot això de la independència no sigui una manera de no parlar de l’essencial. Es pot dir la crisi, però és una estafa general brutal. I ens tenen entretinguts amb la independència, que és com un xupa-xups. Tot això és molt més pervers”, ha lamentat.
 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 30/10/2012 - 18:26

el redactor tiene sus ordenes y lo hace desde un punto de vista totalmente ultracat, pero el tal Barcelo en el ultimo párrafo de la noticia deja bien claro q es lo q piensa realmente.

#5 Sansito, Lima, 30/10/2012 - 17:17

El principat ses illes seríem imparables. La llàstima és que a ses illes des de fa molt d'anys que miren cap el centre de sa península. Ser Espanyol a cada balear li costa un colló i part de l'altre. Estupendo Barceló jo pens com vos.

#5.1 pepe, andorra, 31/10/2012 - 11:39

Pues pensar puedes pensar lo q te de la gana, pero de momento en las Baleares gana el pp de calle, es decir, los demás no ven las cosas como tu y votan. Y vistas gobernar las demás opciones, los peperos son el animal menor. Y no es q se equivoquen por no votar lo mismo q tu, es q piensan diferente.

#4 angelito, barcelona, 30/10/2012 - 16:57

Lástima que Barceló no se hubiera independizado hace unos años, y nos habríamos ahorrado los 20 millones de nuestro bolsillo que le soltó ZP por la cúpula de la ONU en Ginebra, que además se cae a trozos, metáfora de la España que nos dejó su benefactor.

#3 Antoni, Mahón (Menorca), 30/10/2012 - 12:53

El problema de Barcelo es que con este Gobierno de Talibanes no ha pillado ni un euro. Y claro como buen artista progre acostumbrado a vivir de la subvención!

#3.1 Jordi, Palma, 30/10/2012 - 14:39

Aquest flac menorquí no té ni idea de qui és en Miquel Barceló. No necessita de cap subvenció de cap govern, per això pot opinar el que vulgui sense por.
De fet, crec que aquest beneit menorquí no té ni idea de res.

#3.2 Joan A., Ciutat , 30/10/2012 - 18:43

Jordi, No vos deixeu enganar pel nom o el topònim. És fals. És una provocació. Aquest "Antoni" no sap ni on està geogràficament Maó. I, d'acord, en Barceló pot opinar sense por, no depèn de subvencions.

#2 luius, barcelona, 30/10/2012 - 12:17

Eramos pocos y parió la burra