Publicitat
Cultura · 12 de Juny de 2022. 17:10h.

"Barcelona no està al servei del Primavera Sound"

El tinent d'alcaldia de Cultura diu que el festival "ha d'acceptar les exigències de la ciutat"

"Barcelona no està al servei del Primavera Sound"

El tinent d'alcaldia de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat -en declaracions a Rac1, després que aquest dissabte s'hagi fet públic que el festival Primavera Sound continuarà al Fòrum fins al 2027- que "la ciutat no està al seu servei".

Martí explica que "el festival és importantíssim per a la ciutat, però han d'acceptar les exigències que la ciutat els posa." "El Primavera Sound s'ha fet enorme i això els atorga una mena de dret de dir: 'Escolta, la ciutat s'ha de posar al nostre servei'. Això és el que nosaltres no hem acceptat", ha afegit.

El tinent d'alcaldia de Cultura de la capital catalana recorda que "les dates tradicionals del Primavera eren entre mitjans i finals de maig". Explica "que al juny tenim el Sónar i després, al juliol, el Cruïlla". Per tant, considera que "mantenir aquest equilibri és el millor per als mateixos festivals i també per a la ciutat".

D'altra banda, Martí ha parlat sobre les acusacions del Primavera Sound cap a l'ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Afirma que "en comptes de criticar tant públicament, que això dificulta asseure's a parlar en una taula, que es posin a negociar".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 pepe, andorra, 13/06/2022 - 14:20

si, tambien dice la ley q hay q avisar a la policia nacional cuando se empadrona una persona sin permiso de residencia y ya se ve como lo hacen......Apuesto diez contra uno a q lo q pasa es q les estan pidiendo mas pasta, por abajo o por arriba....O una donacion a la fundacion del partido, q es como se hacen las cosas por las taifas de España.

#4 ppkillo, Bcn, 13/06/2022 - 10:45

Quan Ajuntament de Barcelona olora diners i benefici tot son pals a les rodes i problemes i si no es fa millor. Tot pels ideals....

#3 31525, Bcn , 13/06/2022 - 10:27

Pues si en Madrid saben hacerlo en un sitio que no molesta a vecinos y tengan mejor transporte nocturno que lohagan allí o en otro lugar. Aquí molestó al vecindario y no se puso servicio de transportes al finalizar . Eso si dejó 360 Mill €.

#2 BARCINO, Barcelona, 12/06/2022 - 21:41

Ni Primavera Sound al servei de Barcelona, serà que no hi han ciutats atractives a la Península, sense tantes trabes i impediments com a Barcelona

#1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 12/06/2022 - 18:43

Justamente lo contrario a las políticas de immigración