Cultura · 5 de Juny de 2012. 10:32h.

Bertín Osborne diu que els antitaurins són "imbècils"

"Em sembla absurd que Catalunya adopti el paper de víctima"

Bertín Osborne diu que els antitaurins són "imbècils"

Arevalo i Osborne

Els actors Bertín Osborne i Paco Arevalo, que presenten l'obra 'Mellizos' a Barcelona, desmenteixen en una entrevista a El Punt-Avui que el castellà estigui perseguit a Catalunya. "Això que està perseguit em sembla una ximpleria. Tothom és educadíssim i encantador. Tothom em contesta en castellà", diu Osborne, que en d'altres ocasions s'ha mostrat crític amb el nacionalisme català.

En aquest sentit, admet no haver tingut "mai cap problema, en ma vida. Em sembla més una elucubració política. La gent del carrer és molt més educada que els polítics". "El que em sembla absurd és que Catalunya adopti el paper de víctima quan té les mateixes infraestructures, comunicació... Això de l'idioma són ganes que la gent s'enfronti. I els responsables en són els polítics; no la gent del carrer", afegeix.

Pel que fa al corredor mediterrani, Osborne apunta que "això a les Maries de les cases no els importa gens. No en tenen ni idea, del corredor mediterrani. El que vol la gent és treballar, cobrar a final de mes i que guanyi el Barça. El corredor mediterrani només interessa a quatre polítics i a cinc periodistes".

Pel que fa a la prohibició dels toros, Osborne apunta que "em sembla una altra ximpleria. Jo sóc antiprohibició. Tot el que es prohibeix em fot, perquè estàs fent la punyeta a un col·lectiu gran al qual sí que li agrada. El que s'ha de fer és no anar-hi. Però no s'ha de prohibir".

"Aquesta prohibició és purament política perquè aquí a Catalunya es martiritzen els toros d'altres maneres. I el que és el súmmum és que la lluita antitaurina la dirigeix un argentí. El que hauria de fer és tornar al seu país amb Repsol i la seva presidenta", considera.

També critica alguns taxistes: "que hi hagi 800 pakistanesos que no saben ni el castellà i els has de posar tu al GPS on vols anar! No sé com és que ho permeten tots aquests imbècils antitaurins. Què els han fet perquè ells puguin treure feina als catalans? És una vergonya que teniu aquí a Catalunya que heu de resoldre. Amb la quantitat d'atur que hi ha i amb els taxistes que han de fer una gran quantitat d'hores perquè els hi surti rendible…".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Oriol2, BCN, 17/06/2012 - 14:14

I, ja posats a fer, com sap el Bertín que a les senyores Maries no els interessa el corredor mediterrani? Els ho ha anat preguntant d'una en una?

#23 Oriol2, BCN, 17/06/2012 - 14:13

A veure, jo entenc que l'Osborne defensi les senyores Maries, perquè són el seu públic natural. Però suposo que no pretén que siguin les sres. Maries les que organitzin les carreteres, l'electricitat, la indústria, l'ensenyament... oi?

#22 Alan, barcelona, 06/06/2012 - 21:32

Por qué si los toros son "tan españoles" gustan tanto a los vascos?? O llamáis a vuestros compañeros de correrias indepe, españoles? jeje Que cacao mental tenéis...
"Un pueblo de Guipúzcoa gobernado por Bildu dice sí a la Fiesta Nacional" Ooooleeeeeeee jajaja

#21 Pere Pau, Barna, 06/06/2012 - 19:49

Jo dic que l'imbecil és ell. Empatats!

#20 angel, Cardedeu is not ECSpain., 06/06/2012 - 15:47

Bertin retrasao, en Canarias fueron los primeros en suprimir los actos taurinos. Tonto cállate.