Publicitat
Cultura · 23 d'Agost de 2020. 13:19h.

Berto Romero es declara al marge del procés

L'actor diu que "em fan molta por aquests episodis de febre col·lectiva"

Berto Romero es declara al marge del procés

L'actor i humorista Berto Romero s'ha declarat equidistant en una entrevista a El País Semanal i ha assegurat que s'ha mantingut al marge de l'independentisme perquè "la meva postura, l'equidistància, no era molt apreciada".

Romero explica que "vaig estar callat tota l'estona, a veure si cessaven ja amb el puto soroll" perquè "em fan molta por aquests episodis de febre col·lectiva i m'agradaria, com a tants, no viure un episodi històric". "Els moments històrics cansen molt", sentencia.

Preguntat sobre que té de català, Berto Romero diu que "no en tinc ni idea". "No tinc gaire sentit de pertinença, sento que pertanyo a la gent que m'agrada. I aquesta gent és de tot arreu", exposa.

Finalment, assenyala que "a vegades connecto amb aquesta cosa catalana de la recança, del seguidor del Barça que només era feliç quan perdia". "De tradició de comèdia catalana, no he consumit molt més que els acudits de Capri i Eugenio", sentencia.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Bcn, Bcn, 25/08/2020 - 08:42

Es un comportamiento normal de una secta, acosar al que se aleja.
Han fallado todos los controles sociales , Bajo el paraguas de una idea, creencia , se ha permitido robar , controlar las instituciones, malversar dinero público, fanatizar impunemente, controlar los medios, acosar al disidente. arruinar la economia. enfrentar la clase social.

#6 Neferu, Barcelona, 24/08/2020 - 16:26

Poco han tardado los cafres indepen, las hienas, en dar dentelladas a Berto por decir desde su libertad que no es indepen. Desde el independentismo se acusa al Estado de represor y de perseguir por las ideas, pues las pruebas están ahí: los únicos que persiguen por las ideas, son ellos, los indepen.

#5 electra, Barcelona, 24/08/2020 - 09:49

Berto, S'agraeix la teva valentia. Els altres actors són uns venuts començant pel teu company Buenafuente amb la sev dona insoportable i acomplexada Silvia Abril. Uns llepes.

#4 Marcial, Santa Coloma, 23/08/2020 - 21:03

Tiene razón. En Cataluña hay poca tradición de comedia, Capri, Eugenio y quizás Toni Albá. Y sólo consumió de los dos primeros, dice. Imperdonapla

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/08/2020 - 16:15

A mi els equidistants, com els claçots, les religions i els historiadors a preu fet sempre m´han donat molta grima.