Publicitat
Cultura · 15 de Gener de 2011. 18:45h.

Beth lamenta l'últim número de la revista Enderrock

"Començo a estar-ne una mica fins els collons de tanta tonteria"

Beth lamenta l'últim número de la revista Enderrock

Una imatge de la portada d'Enderrock

La cantant Beth, protagonista de la portada del darrer número de la revista Enderrock, ha assegurat al seu bloc que "sincerament, veure la revista i llegir l entrevista va ser força decepcionant per mi". L'artista ha dit que "començo a estar-ne una mica fins els collons de tanta tonteria", quan "s'empenyen en recordar coses de fa 9 anys!", en relació al seu pas pel programa de televisió Operación Triunfo.

"Els lectors de la revista Enderrock, saben perfectament que vaig passar per OT, i Eurovisió, saben perfectament que no m agradava la canço del festival, bla bla bla... i ho saben perquè ho he explicat 50 mil vegades!! no exagero", ha explicat. Beth ha lamentat que a l'entrevista "no es diu res" del seu darrer disc.

"A mi que Segueix-me el fil sigui un disc que no agradi massa a la gent d'Enderrock, em sembla fantàstic, en serio... però que en una entrevista no parlin absolutament res del disc i no plasmin el que jo tinc ganes d explicar, i s'empenyin una i una altra vegada en parlar del passat... em sembla lleig. Em vaig posar molt trista. No m'ho esperava", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 marc, santako, 18/01/2011 - 08:58

jo llegeixo la revista i l'entrevista em va semblar rara i cansina.A mi no m'agrada la beth pq m'agrada un altre estil però l'entrevista no motiva gens a que t'agradi, no desperta curiositat pel disc.

#48 Laura, Tarragona, 17/01/2011 - 20:02

Algú s'ha llegit els l'entrevista d'Enderrock? Algú ha seguit els passos de la Beth? Segur dels q parlen cap... La Beth canta molt bé, i ara que pot cantar amb el que ella vol i sent es nota que ho fa més a gust...
Endavant Beth!

#47 Apu, Barcelona, 17/01/2011 - 16:01

Però aquesta, a més d'anar a TV3 a cobrar per oferir les seves opinions puerils de nena immadura, canta?

#46 rushmore, granollers, 17/01/2011 - 12:04

Beth, endollada sense talent; què vols?

#45 pepe, andorra, 17/01/2011 - 11:33

Y esta quien coño es y q hace para salir en el pestiño ese de revista? Pq si esa es cantante yo soy el paparoma. joer ya q diria makinavaja.