Publicitat
Cultura · 7 de Març de 2011. 18:22h.

Bezsonoff, a la Universitat de Lancaster

En el marc del cicle Reciprocal Gazes on Catalonia

Bezsonoff, a la Universitat de Lancaster

Joan-Daniel Bezsonoff

L'escriptor Joan-Daniel Bezsonoff, col·laborador d'e-notícies, oferirà el dimecres 9 de març una xerrada i una lectura de la seva obra a la Universitat de Lancaster. La trobada tindrà lloc a partir de les 17.30h al Resource Centre (Bowland North B88). L'acte, organitzat pel Departament de Llengües i Cultures Europees amb el suport de l'Institut Ramon Llull, s'inclou en el cicle Reciprocal Gazes on Catalonia organitzat pel centre de recerca Peripheral Identities. 

A mes d'aquesta conferència, Bezsonoff participarà també en dues classes de llengua i cultura catalanes que se celebraran dins el programa acadèmic de la pròpia universitat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Francesc, l'independentista, amb nom de Caudillo d'Espanya, 08/03/2011 - 09:20

Francesc, saps la nova teoria de que Cervantes era gallec... i no et passis amb l'histerisme, que llavors no hi havia subvencions!!!
Pots demostrar que era català?... Au va, i no em vinguis amb alló de que per aquella época hi vivia un paio que es deia Sirvent, i que això ho demostra tot.

#8 Francesc, l'independentista, amb nom de Caudillo d'Espanya, 08/03/2011 - 09:17

Francesc, al Barça tb se li va oferir la possibilitat de ser imatge d'Espanya però Laporta la va desestimar. De totes formes, el Barça està subvencionat per TV3 i TVE1, que paguen molts milions per retrasmetre la Champions, i de certes requalificacions ni cal parlar-ne, oi?

#7 Juan Palomo, Barcelona, 08/03/2011 - 00:24

¿Esto es como el Nobel o algo?

#6 Francesc, Barcelona, 07/03/2011 - 23:25

Altrament, la meva enhorabona al senyor Bezsonoff.

#5 Francesc, Barcelona, 07/03/2011 - 23:23

J. Artigas i resulta que el sobredit Cervantes ni va escriure la seva obra en la llengua en què aquella se'ns apareix I tot subvencionat amb els nostres diners. Subvencionant una mentida. En fi, la castellanitat encara no sap en quina misèria moral està ficada.