Publicitat
Cultura · 11 de Desembre de 2013. 11:14h.

Bibiana Ballbé contraataca

"Ni desautoritzada, ni extralimitada; Aquí les coses com són. No com volen que siguin"

Bibiana Ballbé contraataca

Ballbé, en una imatge del seu twitter

La periodista Bibiana Ballbé ha tornat a twitter després d'un dies de silenci per defensar "la veritat" sobre el cas Santa Mònica. "Ni desautoritzada, ni extralimitada; Aquí les coses com són. No com volen que siguin", defensa Ballbé, que considera que "l' èxit és la millor manera d'acabar amb aquest debat".

D'aquesta manera, i a través de l'Ara, Ballbé afirma que la seva proposta no pretenia ser ni una festa, ni una inauguració, ni tampoc una rave. L'acte que s'havia de celebrar el 17 de gener a l'Arts Santa Mònica havia de servir per "identificar, donar visibilitat i amplificar el talent creatiu del país i reflexionar sobre com enfortir-lo i internacionalitzar-lo".

A més d'explicar detalladament el seu projecte, la presentadora confirma que el pla "tira endavant". "Tinc una fe cega en el projecte, i el subscric de dalt a baix. Executar-lo amb èxit és la millor manera d'acabar aquest debat. El mapa i l'acte són una manera incontestable de fer evident el talent creatiu que tenim al país, donar-li visibilitat i teixir xarxa".

També deixa clar que no dimitirà, atès que "tirar endavant és l'opció més difícil, però l'única que considero". El diari, però, també informa que la conselleria de Cultura ha ajornat l'acte. "Era i és una bona idea. És més, el sector ho necessita. Però es farà quan estigui madur".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#18 mireia, quinescoses que passen a la Seo de Urgel, 12/12/2013 - 14:51

per cert, és cert que aquesta cosa i l'antic don José Antich són nuvis d'estranquis?... o sigui, que apartir del 17, escarola?.

#17 mireia, a l'ataqueeeeee, cobardes, 12/12/2013 - 14:48

no em crec que la Ballvina, la mare del Barberà, pogui tenir tants anys... a la foto semblava més jove, la probrissona... perdó, volia dir la Tatiana... buneu, o com es díguiga, la tal cosa.

#16 Carme, Barcelona, 12/12/2013 - 12:19

Amb tu potser?. A mi no m'agrada peró em sembla que t'has pasat.

#15 Joana, Barcelona, 11/12/2013 - 19:52

Aquesta amb qui s'entén?

#14 Casper, Bcn, 11/12/2013 - 18:45

Que guapa que está la niña, anda maja vente al Unionismo que te haremos todo un festival para ti, tutti frutti y chacho pirulí.