Publicitat
Cultura · 7 de Novembre de 2008. 15:58h.

Boadella creu una "penitència" viatjar amb Isabel-Clara Simó

Afirma que a 'Vicky Cristina Barcelona' s'investiga "si els catalans follen com els Segadors"

Boadella creu una "penitència" viatjar amb Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó

El dramaturg Albert Boadella ha respost al qüestionari del suplement d'El Mundo, 'Tendències'. A la pregunta '¿amb qui s'aniria de viatge, amb Ferran Rañé o amb Isabel-Clara Simó?', Boadella li respon al periodista que "vostè confon un viatge amb una penitència". A la pregunta ¿qui és Vicky i qui és Cristina?, el dramaturg contesta que "dues 'pijas' amb la líbido alta que aterren a Barcelona per a investigar si els catalans follen com els Segadors".

"Els deliris del provincianisme nacionalista contaminen tot allò que toquen", afegeix sobre el film d'Allen. Per una altra part, Boadella es considera situat "en qualsevol part on el nombre de progres es trobi en inferioritat".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 borderline boadella, bcn, 09/11/2008 - 09:24

potser Juan, llegeix Adéu Espanya d´en Maragall i no ens aconsellis llegir les amargors d´un bufó destronat, que copia fins i tots els títols. i que critiqui a Allen un llicenciar com ell...

#25 manel, barcelona, 09/11/2008 - 09:20

Moltes gracies Juanc per explicar com viatgeu els nazionalistes, jo com que soc Català en comtes de fotos faig vídeos, i de gent en conec per que parlo varis idiomes no com els teus col·legues, QUINA PENA FOTEU!!!!!!!!!!!!

#24 Juanc, Barcelona, 08/11/2008 - 23:05

Mi admiración total a Albert Boadella por ser el mayor defensor de las libertades individuales. En cuanto al viaje con Isabel-Clara,que no se preocupe; los nacionalistas no viajan y si lo hacen, es solo para hacer fotos no para conocer gente.

#23 Juan, Barna, 08/11/2008 - 21:30

Antes de hablar del Boadella deberían leer su "Adios Cataluña", sobre todo los que lo critican, pues no me queda ninguna duda de que lo hacen injústamente. Pasa que es muy duro que alguien inteligente, honesto y valiente les diga "Adios Cataluña".

#22 Lluís, Barna, 08/11/2008 - 20:57

El que sí és una penitència és llegir aquest dramaturg ido a menos... Això seu contra tot el que fa olor a català és un pel obsessiu...