Publicitat
Cultura · 2 de Febrer de 2014. 21:54h.

Boicot de treballadors de TV3 als Gaudí

També bombers i indignats

Centenars de persones s’han aplegat a les portes del Barcelona Teatre Musical (BAM) on es celebra la gala dels Premis Gaudí de l’Acadèmia Catalana de Cinema per protestar i expressar les seves reivindicacions.

Entre ells treballadors de TV3 que aquest diumenge estan celebrant una vaga de 12 de hores (de les 12 a les 24 hores) que impedeix la retransmissió en directe de la gala dels Gaudí. I aquest dilluns faran una nova vaga de 14 hores (de 12 del migdia a 2 de la matinada). El motiu és protestar per la no renovació del conveni i la pretensió de la direcció de rebaixar els sous.

A banda dels treballadors de la televisió pública catalana, també han fet acte de presència davant l’entrada de la gala alguns de Catalunya Ràdio, bombers de la Generalitat i indignats del moviment 15-M.

Abans que entressin els convidats, els bombers han fet una ‘performance’. Alguns dels assistents s'han apropat als assistents i han recollit samarretes reivindicatives dels treballadors de TV3 i s'han fotografiat amb ella. 

Quan entraven els convidats han rebut forts retrets al crit de "prou retallades, sí a la cultura", "fora els corruptes, sí a la cultura" i "Mas cabró, retallat els collons". 
Entre els dirigents polítics  que han rebut escridassades hi havia el president d’ICV, Joan Herrera, el secretari quart de la Mesa del Parlament i diputat d’ICV-EUiA, David Companyon i la diputada del PSC, Rocío Martínez-Sampere. Els dirigents ecosocialistes han estat qualificats de "venuts" i a l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, l'han insultat amb crits de "cabró". 


A las escales de la catifa vermells per on han desfilat els convidats i assistents a la gala dels Premis Gaudí hi havia una dotzena d’agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra.

Una imatge d'una samarreta de protesta dels treballadors de TV3
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Pere, bcn, 03/02/2014 - 14:09

Des d'avui mateix deixo de mirar tv3, escoltar catalunya radio i visitar els portals de la ccma... Aquest es el meu boicot.

#9 Alexei, Bcn, 03/02/2014 - 12:25

Concentar-se a la porta dels Gaudí per "fer visible" el descontentament dels teballadors de TV3 i alhora no emetre la Gala és un pel absurd....

#8 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 03/02/2014 - 09:51

Cuan comença una VAGA nomes se podrá parar hasta aconseguir loque es proposen no abans .El Govern Català elspolitics saben que pasaría aixo NO Ban buscar cap solución la culpa es del President Artur Mas i les seves retalladles salarials i socials El en canvi disfrutan de la NEU

#8.1 Terraxa, Terrassa, 03/02/2014 - 13:34

I la culpa de les retallades és de monstres com TV3's, RTVE, AVE's, SEPI's, aeroports buits, BusVaos, bicings... i altres instruments al servei de butxaca i ego de polítics i determinades minories.

#7 Gerard, Barna, 03/02/2014 - 08:08

Estrictament aquí no n'hi ha cap de boicot. Que jo sapiga la gala s'ha celebrat amb normalitat. El que hi ha és una protesta.

#6 Tomppa, Sabadell, 03/02/2014 - 08:04

Únic boicot que veig es d'intel·ligencia a 'diari' e-'notícies' ...