Publicitat
Cultura · 12 de Novembre de 2009. 18:23h.

Bru de Sala acusa Tresseras de "forçar" la seva sortida

L'expresident del Consell de les Arts diu que no volia fer "el paperot"

Bru de Sala acusa Tresseras de "forçar" la seva sortida

Bru de Sala, en una reunió del Consell de les Arts

Xavier Bru de Sala, fins fa poc president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, el CoNCA, ha afirmat que el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, el va desautoritzar completament al capdavant de la institució, a més de no complir amb el pressupost que s’havia pactat. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Bru de Sala ha afegit que va deixar el càrrec perquè no se’l va deixar treballar: “Tot aquest embolic, i amb aquesta manera del conseller Tresserras de forçar la meva sortida, és a dir, de no deixar-me més alternativa que quedar-me fent el paperot, o marxar explicant el que hi ha, i explicant el seu comportament... Escolti, davant d’això, també entenc que el conseller d’Economia es retregui i digui: ‘Escolti, quan ho arreglin, ja me’n demanaran, de diners, per a això’”.

D’altra banda, Bru de Sala ha manifestat disconformitat amb la feina feta pel conseller Tresserras, que, segons l’expresident del CoNCA, no ha sabut defensar el pressupost per a Cultura. Xavier Bru de Sala ha criticat també el govern de CiU i ha apuntat que l’expresident Jordi Pujol també li va posar limitacions: “Després de dos anys, només amb dos anys (que jo crec que vam fer una feinada, i per la gent de la Cultura, ben valorada, això és a les hemeroteques), el president de la Generalitat diu: ‘A partir d’ara, només gestió’”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Daserrout, BCN, 13/11/2009 - 12:50

Sr. Bru, ara torna a votar triparti l'any vinent. Potser anyores l'era Pujol. Oi que els convergents no són tant dolents ?:

#3 Jordi, Barcelona, 13/11/2009 - 09:27

Ja veus Bru, portes sis anys fent propganada del tripartit a La Vanguarida i així t'ho paguen !!!

#2 Jordi, Manresa, 13/11/2009 - 07:47

Bru de què?. Qui és aquest Bru, l'ós bru?. Algú sap qui és i de que viu?. Algú pot donar-ne referències que no siguin de que li han donat alguna subvenció, càrrec o ajut per mantenir-lo? Que es pensava que plegant ell s'acabava el món?

#1 Víctor, Barcelona, 12/11/2009 - 23:51

Vaig tractar Bru de Sala quan era director general a la Generalitat. La cultura li importava una merda. Era una persona creguda, prepotent que sempre volia tenir la raó i menystenia els demés. Té un ego i una vanitat com un piano de cua.