Publicitat
Cultura · 20 de Febrer de 2012. 11:58h.

Camacho demana "que no es paguin subvencions a Òmnium"

La presidenta del PPC assenyala que "és el que li he dit al Govern"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevista a 'Els Matins' de TV3, ha demanat aturar les subvencions a Òmnium Cultural, atesa la crisi econòmica actual. "Per a mi és molt més important que no es paguin subvencions a Òmnium Cultural o a qualsevol altra entitat, quan hi ha famílies que no poden pagar la guarderia dels seus fills perquè costa 500 euros", ha argumentat.

"Si algú altre vol mantenir-se com a organització, tenen els seus afiliats, però els diners públics són per mantenir les prioritats, i això és el que li he dit al Govern", ha reconegut.

“Per primera vegada, un català és a la direcció del partit a Gènova. La presidència del comitè electoral és un referent i sóc d’absoluta confiança de Rajoy. Tindré l’última paraula pel que fa a la confecció de les llistes electorals”, s'ha felicitat.
 
“María Dolores de Cospedal té molta capacitat i molta força com a secretària general. A Catalunya ens beneficia moltíssim, perquè tinc molt bona relació amb De Cospedal. A Rajoy no li calen les quotes femenines, ell confia en les dones i el temps li ha donat la raó”, ha sentenciat.

Camacho
Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#47 josepxicot, Barcelona, 21/02/2012 - 18:15

Si sols fos aquesta ajudeta una setmana desprès de l´arribada d´en Mas al poder
els sindicats CC.OO i l´UGETE van rebre
420.000 Euros cadascunt,ara es veu el
motiu els sindicats "majoritaris" fan la
viu viu davant el que està caient en el
món de la funció públic,venguts.

#46 ciutadà ppcc, Bcn, 21/02/2012 - 15:27

Insofrible Camacho.

#45 nadia, barcelona, 21/02/2012 - 11:33

Sra. Sánchez C., sembla que ha perdut la memòria, quantes subvencions reben altres entitats i institucions privades a tot l'Estat ? Fundació Faes, Fundació F Fanco, PP, ...
No hi té res a dir ?

#44 Marc3, Barcelona, 21/02/2012 - 10:27

La FAES quant reb de subvencions, Alicia?

#43 Santi, Mataró, 21/02/2012 - 07:24

Claro que sí. Subvencionar a un foro que dedica el dinero a perjudicar a las empresas catalanas que no rotulan sus productos en catalán y con la que está cayendo ahora económicamente, es perjudicar a Cataluña, por lo tanto buen hecho si no se le da ninguna subvención a esta secta tan dañina para CAT