Publicitat
Cultura · 6 de Març de 2014. 08:26h.

Carulla: "el racista és ell"

L'actriu replica que el president de la FECAC "probablement és un feixista"

L'actriu Montserrat Carulla ha replicat el president de la FECAC, Daniel Salinero, que la va acusar de racista per afirmar que "Franco en els anys 60 ens va enviar molta gent, va carregar trens amb gent, per veure si ens diluïa". Carulla va participar ahir en un acte amb Súmate.

"Jo li recordaria que vam perdre una guerra, que va perdre tota Espanya, però que es va fer justament per sotmetre Catalunya. I que ens van sotmetre. I que el racista sens dubte és ell. I que a més de racista, probablement també és un feixista", ha replicat l'actriu.

Salinero va assegurar que la immigració dels 60 "va aixecar Catalunya a costa de la generació de ganduls que representa aquesta senyora. El seu racisme deu ser a causa de l'edat". "No estaria malament una rectificació i que demanés perdó", va sentenciar.

Montserrat Carulla
Publicitat
Publicitat

231 Comentaris

Publicitat
#122 Rafel de Rubí, RUBÍ (Nació Catalana), 08/03/2014 - 20:39

Aquí només tenim una única solució: declarar la independència de la nostra nació i engegar als cavernícoles i tercermundistes ecs-canyols, cap a prendre pel sac.
INDEPENDÈNCIA JA !!!!!! Fora colonitzadors estrangers !!!!!!

#120 viuen en el SEU sentit comu, bcn, 08/03/2014 - 04:44

Tots els que formaven el terç verge de montserrat que van ser els primers franquistes que van entrar per la diagonal i que tots eren catalans...eren o no eren de catalans, la guerra de 1714 tambe va ser per sotmetre a catalunya i les balances fiscals i les lligues que guanya el madrit i i i i i i .

#119 Carles, Barcelona, 07/03/2014 - 21:18

Els nacionalistes espanyols poden aprofitar qualsevol afirmació per acusar als catalans de tots els mals . És veritat que durant el franquisme va arribar molta immigració a Catalunya i lo que és rebutjable no és afirmar la veritat, sinó emmerdar-la amb els popis fantasmes de qui no vol que se sàpiga

#118 El azote de los necios, Barcelona, España, 07/03/2014 - 14:54

A Enoticies, separatista les encanta censurarme: vuelvo a repetir....." La vieja Carulla del fascio catalanista acaricia la cabeza de sus perros sumisos y amaestrados de Súmate"

#117 iñigo, salou, 07/03/2014 - 13:56

Todos esos que hablan de morts de gana que van vindre amb una maleta de fusta .....etc, como esta pava no son racistas, los racistas son los otros, vivir para ver, las perdices disparan a las escopetas.

Apa a per la subvenció que fas tard ¡¡¡