Publicitat
Cultura · 13 d'Agost de 2009. 09:41h.

Catalanisme a través del vi

Marcel Gorgori: "Catalunya deu ser un dels pocs països on tenint vins de primera qualitat consumim els de fora"

Catalanisme a través del vi

Marcel Gorgori

El presentador del programa En clau de vi del '33', Marcel Gorgori, ha asssegurat que "Catalunya deu ser un dels pocs països del món on tenint vins de primera qualitat consumim els de fora. I no els recomano que vagin a la Rioja i demanin un ribera del Duero, o vagin a Bordeus i demanin un borgonya, o al revés, perquè els faran fora a puntades, els ho asseguro".

Segons informa E Periódico, aquesta afirmació l'ha fet en el programa, que el 33 ha recuperat per la graella d'estiu, amb l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol com a convidat i amb el seu col·laborador Josep Roca, l’expert en vins del Celler de Can Roca; ha advertit que no pensava fer un programa "patriòtic". Ha partit d’una enquesta a peu de carrer i de la pregunta: "Quin vi portaria vostè a un sopar per quedar bé?" Però la resposta més habitual ha estat "un rioja" o "un ribera del Duero".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 lluis, BCN, 14/08/2009 - 01:57

Per què això és notícia avui? Aquest programa el vaig veure fa mesos, és de l'hivern passat. És com si ara recuperen unes afirmacions d'un tertulià de l'Àgora del passat mes de febrer. No té cap sentit. Quina relliscada!

#34 Joan, Vilabella, 14/08/2009 - 01:13

On hi hagi un bon Ribera del Duero, pots tirar els vins catalans per l'aigüera!!

#33 Fermi Frapat i Bellaombra, Hostalets de Llogregat, 14/08/2009 - 00:20

El sr Gorgori és un exemple de com es pot fer televisió pública de qualitat i en benefici de la llengua pròpia. Francament, no sé com encara no l'han foragitat de la Corpo per posar un programa de denúnica de maltractaments a llúdrigues.

#32 Eduard, Barcelona, 13/08/2009 - 22:08

La veritat és que comparar vins espanyols amb vins catalans és quelcom que no s'ha de fer si no es vol que els vins espanyols quedin molt mal parats.

#31 Marc, Girona, 13/08/2009 - 22:02

Molt de nacionalista espanyol que ni sap que ho és hi ha.

Tothom a comprar els bons vins, o sigui, els catalans.