Publicitat
Cultura · 26 de Novembre de 2014. 18:00h.

Catalans que triomfen a Madrid

Una comèdia musical dirigida per Alícia Serrat guanya tres guardons dels Premis BroadWayWorld Spain

Catalans que triomfen a Madrid

Una imatge dels integrants de l'obra

La comèdia musical ‘Mierda de Artista’ dirigida per la catalana Alícia Serrat ha guanyat tres guardons principals de la quarta edició dels Premis del públic BroadWayWorld Spain, en una gala celebrada aquest dilluns a Madrid.

L’obra ha guanyat concretament el premi a la millor comèdia musical, millor direcció musical i millor direcció artística. Els BroadWayWorld Spain són uns dels premis més reconeguts arreu del món en matèria de teatre, sobretot en el camp de la comèdia musical.
 
L’obra ‘Mierda de Artista’ es va exhibir primer als Teatres del Canal de Madrid i després es va poder veure al teatre Poliorama en el marc de la programació del Grec 2014. Des del 20 de desembre fins a finals de gener aquesta comèdia musical estarà a la Sala Barts de la ciutat comtal.

Una imatge de la directora Alícia Serrat

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 LUMUMBA, Badalona, 27/11/2014 - 15:03

Té nassos. Aquesta bona notícia va de que gent jove de casa nostra i amb mentalitat oberta (tenen la seva obra anterior, Pegados, representant-se a Mèxic, Brasil i Argentina), amb esforç i talent aconsegueixen premis molt importants del sector, i aquí tothom parlant d'enfrontaments entre BCN i MAD.

#5 Gensana, Rubí, 27/11/2014 - 09:35

Jo vaig veure'ls a unes prèvies que van fer a Rubí. Són excepcionalment bons i imaginatius. No tot ha de ser Codorniu, Casa Tarradellas, Torres o Bon Preu, que també i ens posa cofois. El talent català també es demostra així, creant Art; i després exportant-lo arreu del món on hi arriba en castellà

#4 Jordi, Zaragoza, 26/11/2014 - 22:04

¿Y por qué no iba a triunfar si es una buena obra de teatro? ¿Se cree el periodistas que en Madrid son tan sectarios como los independentistas catalanes?

#2 El Gato de Chamberí, Una cañita en Madrid , 26/11/2014 - 20:27

¿Y cual es la noticia? Por que, pese a lo que pregonan los separatas, los catalanes en Madrid viven perfectamente bien. Aquí no nos comemos a nadie, si hasta el King Kong separatista ha aprendido a tomarse unas cañas con bocata de calamares en la Cava baja y a decir -ta luego-

#2.1 TeLipton, Tarragona, 26/11/2014 - 21:57

La noticia es que ha/n ganado un premio otorgado por el primer web site teatral mundial. Es lícito que se mencione que es una obra realizada por catalanes, ya que E-Notícies es un diario editado (bilingüamente) desde Barcelona; como bilingüe se representa esta comedia musical. Que es lo que cuenta

#2.2 Xipolleig, Barcelona, 26/11/2014 - 22:03

El Gato de Chamberí perdona la vida als catalans, ha,ha,ha.
Els extremistes per sort encara no domineu Madrid, tot i que molts cops ho sembla, encara queden demòcrates.
Vigila con las porras, chulapón !!, ha,ha,ha !!

#2.3 El Gato de Chamberí, Una cañita en Madrid , 27/11/2014 - 01:17

Oh, que perspicaz como te has percatado de que soy un extremista que perdono la vida a los catalanes, bueno a todos no los conozco, solo a algunos con los que me tomo unas cañas. Y me han contado que existen personajes como tu, radicales llenos de odio y rencor, fascistas herederos de un tal Dencás.

#2.4 olimpias, barna, 27/11/2014 - 08:45

Yo quiero la soberanía para Catalunya y me encanta el bocata calamares, el Prado y "Días de futbol'. No hay contradicción, Gato.

#2.5 Xipolleig, Barcelona, 27/11/2014 - 10:56

Afortunadament Gatito", Madrid és una ciutat on viu molta gent sana que ha d'aguantar a totalitaris extremistes com tu.
És la divisió que a Espanya existeix entre els demòcrates i els que no ho són.
Per molt totalitaris que sigueu, els independentistes sabem que a Espanya encara hi ha demòcrates

#2.6 El Gato de Chamberí, Una cañita en Madrid , 27/11/2014 - 13:43

#2.4

Para olimpias; ¿No hay contradicción? llevo toda la vida veraneando en la Costa Brava, me encanta, es mi tierra, es mi país, y en lo que yo pueda, no voy a consentir que ningún separatista me diga que soy extranjero en La Escala, o que me pidan un pasaporte para ir de Madrid a Barcelona.

#1 Xipolleig, Barcelona, 26/11/2014 - 19:05

Ja sap que si la gent espanyola no va a la seva obra, pot programar una sèrie d'entrevistes, insultant a més de la meitat de la població catalana i tindrà publicitat de franc.
Que l'hi pregunti a en Boadella, expert en màrqueting, com fer d'obres de teatre que eren bunyols, èxits a Espanya