Publicitat
Cultura · 20 d'Agost de 2015. 18:23h.

Catalunya es promociona com a destinació de turisme ornitològic

A la fira britànica especialitzada Birdfair

Catalunya es promociona com a destinació de turisme ornitològic

Exemplar de trencalòs a l’Alt Pirineu Foto: gencat

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) promocionarà Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair 2015, que tindrà lloc del 21 al 23 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme dirigida a un mercat britànic, especialment sensible a les propostes de turisme ornitològic i de natura.

L’ACT donarà a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i repartirà la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya, que aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró). Inclou també les infraestructures que faciliten l’observació d’aus i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.
 
En aquest marc, l’ACT durà a terme una presentació davant d’operadors turístics i periodistes especialitzats sobre les possibilitats de Catalunya en aquest producte, que compta amb la col·laboració de Torres i Codorniu.

Els visitants que s’acostin a l’estand català també podran conèixer tots els detalls de la celebració de la segona edició del Delta Birding Festival els propers 18, 19 i 20 de setembre al Delta de l’Ebre.

Com a coexpositors, també hi seran presents el departament de Territori i Sostenibilitat amb l’oferta dels Espais Naturals Protegits de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna.
 
Catalunya és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus, per la seva situació i al seu enorme gradient altitudinal se’n poden arribar a observar més de 400 espècies diferents. El territori català compta amb la colònia més important del món de gavina corsa, la baldriga balear, que la totalitat de la població mundial es troba a la costa catalana durant l’hivern, o una de les poblacions europees més importants de trencalòs al Prepirineu i Pirineu.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 TimbalerDelBruch, Bruch, 28/08/2015 - 20:20

Sense cap dubte que és un puesto privilegiat per observar aus: de 'pajarus' en tenim uns quants , i dels grossos.

#1.1 Jordi, Calimero Català, barcelona, 16/09/2015 - 14:46

Es pot dir més alt però no més clar.


L'has clavat.