Publicitat
Cultura · 18 d'Octubre de 2018. 08:40h.

"Catalunya no és independent per culpa dels polítics"

El cantautor Albert Pla assegura que "són lladres i mentiders"

"Catalunya no és independent per culpa dels polítics"

El cantautor Albert Pla ha assegurat en una entrevista a El Periódico que "si Catalunya no és independent, és per culpa dels polítics". "Si la política es fa malament, és per culpa seva", ha afegit l'artista de Sabadell.

Pla creu que els polítics "són lladres i mentiders" i diu que "no sé el que tardarà la gent a adonar-se'n". En aquest sentit, exposa que "els conec: a classe ja hi havia aquell ximple, el pilota fastigós que era el que es feia delegat. Ja veus qui acabarà de director del Grec, i del Lliure, i de TV3..." "És una malaltia mental. S'hauria de tractar", remarca.

Preguntat sobre per què no s'ha alineat amb cap bàndol durant el procés sobiranista, el cantautor ha dit que "jo els polítics els posaria a tots a la presó". "No només els que ja hi són, també tots els altres", ha subratllat.

Finalment, Albert ha criticat que "ara escoltes els grups catalans i tot és 'junts', 'carrers', 'lluita'..." "Hòstia, tio, qui 'junts'? Quins 'carrers'...? M'importen un rave els carrers! Tot és molt hooligan", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 DICTADURA SEPARATA, ELX, 18/10/2018 - 17:06

"La Central 'esconde' los libros contrarios al nacionalismo catalán
La librería, propiedad de Marta Ramoneda, da largas a algunos de los autores que quieren presentar su libro en sus locales."

Otro carnet a la basura como el de ABACUS

https://cronicaglobal.elespanol.com/creacion/central-esconde-libros-contrarios-nacionalismo_192500_102.html

#18 Cris, Barcelona , 18/10/2018 - 15:41

Nunca habéis estado cerca de ser independientes. Lo sabía el mundo entero Si creéis que si, es que vuestros políticos cuentan con unos seguidores aparte de ilusos bobos.

#16 Capit@n España, The broquil is over, 18/10/2018 - 14:48

Realmente es la primera vez que me quedo en blanco y no sé que comentar....jajajaja

#15 josemiguel, El Prat de Llobregat, 18/10/2018 - 14:14

¿No será q Cataluña no es independiente simplemente pq es imposible,por muchos mareos de perdiz en q nos metan los políticos?

#13 Andreu, Mataró, 18/10/2018 - 13:51

Per fi un català clarivident aquest tal Pla.