Publicitat
Cultura · 27 d'Octubre de 2009. 12:52h.

CDC, disposada a tornar els diners del Palau

Felip Puig diu que s'han malgastat més diners amb els informes que amb Millet

CDC, disposada a tornar els diners del Palau

Felip Puig, en roda de premsa

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha estat entrevistat a El món a RAC 1, on ha mostrat la predisposició de CDC a tornar els diners que el Palau de la Música, a través de Fèlix Millet, va deixar a la Fundació Trias Fargas. "Si ens ho demanessin, estem disposats a parlar amb ells i estudiar de quina manera. Aquesta petició de l'Orfeó pot ser satisfeta". "El Govern del president Montilla, amb informes inútils, ha malgastat més diners que els que ha defraudat el senyor Millet", ha afegit d'altra banda.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Sants-Barcelona, 27/10/2009 - 17:10

Ostres! Ara els tornen??? No deien que no???? Quina poca vergonya tenen, a sobre amb prepotencia. T'agafo el cotxe i em pasejo amb ell el que em dona la gana, i quan te'n adones i el reclames, a sobre em faig el xulo. Com simples delinqüents.

#3 Roger, BCN, 27/10/2009 - 16:37

Els diners dels informes, serveixin o no, estan declarats i son legals. Rebre diners d\'una fundacio subencionada per tots, no es ni etic ni moral. Puig no intentis despistar i estira de la manta.

#2 rafael, bcn, 27/10/2009 - 13:53

Totalment d'acord amb Julia. A més, aneu en compte, no en feu cap favor!!! Torneu-nos els nostres diners!!! Quina poca vergonya!!!

#1 julia, barna, 27/10/2009 - 13:12

no es cuestion de devolver porque si no se descubre no hubiera devulteo nada por tanto el que la fa que la pagui.