Publicitat
Cultura · 13 de Novembre de 2009. 15:06h.

CDC farà una donació a la Fundació Palau de la Música

Mas: “Si cal ajudar econòmicament el Palau ho farem"

CDC farà una donació a la Fundació Palau de la Música

Felip Puig, amb Artur Mas, en una imatge d'arxiu

El secretari general de Convergència, Artur Mas, ha anunciat que “dimecres passat, després d’unes setmanes de converses amb el Palau de la Música, vam rebre una carta de l’administrador del Palau, Joan Llinares, on ens confirma que el senyor Fèlix Millet no tenia poders per signar convenis amb la Fundació CatDem, i que a més aquests convenis no havien passat per les juntes de l’Orfeó Català”. “Aquest és un fet nou”, ha continuat, “i per tant he donat instruccions al partit i a la fundació CatDem per a que arribin el més ràpidament possible a un acord amb el Palau de la Música, que de passar per que, constatat que Millet actuava sense poders, cosa que no sabíem ni nosaltres ni ningú, Convergència i la CatDem es posin a disposició del Palau per signar un acord per ajudar el Palau en tot el que calgui, fins i tot econòmicament si cal”.
 
Artur Mas ha explicat que “encara no hi ha un acord definitiu, però és possible que hi sigui aquesta tarda, un cop s’hagi celebrat la junta de patrons de l’Orfeó Català”. “Si cal ajudar econòmicament el Palau ho farem. El retorn estricte dels diners no ens el poden demanar, perquè vam actuar legalment i de bona fe, però ens podem plantejar fer una donació al Palau de la Música, que li permeti no perdre recursos de cara al present i al futur”, ha assenyalat.
 
El líder nacionalista ha afegit que “un cop constatat que Fèlix Millet no tenia poders per signar aquells convenis, cosa que nosaltres ignoràvem absolutament, i també ho desconeixien els membres de l’Orfeó Català, el que no volem és que el Palau tingui problemes econòmics a conseqüència de convenis que Millet no podia signar”. “Aquí hi tenim poc a veure, perquè no podíem pressuposar que el president del Palau signava convenis sense poders i sense coneixement dels òrgans de govern de l’entitat, però sembla que és així, tot i que la CatDem va fer el que es va acordar en els convenis. La nostra obligació és ajudar el Palau en tot”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Julio, Barcelona, 13/11/2009 - 20:06

Yo estoy dispuesto a hacer una aportación a Convergència para que ésta la haga al Palau. Como yo, habrá miles de Catalanes que también quieran ayudar. Abran una cuenta e ingresaremos unos euros para este fin.

#2 Onofre, Barcelona, 13/11/2009 - 15:42

Ara, que els del PSC i ERC tornin els diners de La Caixa.

#1 Pep, Lleida, 13/11/2009 - 15:35

Felicitats! Això són fets i no paraules. CDC no en té cap culpa de que el Millet fos un xoriço. Ell era el màxim responsable del Palau i signava com a tal. Però el gest de CDC i de Mas és lloable i denota la seva qualitat humana.