Publicitat
Cultura · 20 de Novembre de 2009. 11:22h.

Complot per assassinar el president del Barça

Sebastià Benassar escriu un thriller de "putes, sicaris i periodistes"

Complot per assassinar el president del Barça

Fragment de la portada del llibre

L'escriptor Sebastià Bennassar ha escrit el thriller Mateu el president, llibre editat per Cossetania Edicions, i que tracta sobre "un complot per assassinar el president del Barça". El proper 25 de novembre es durà a terme la presentació per als mitjans de comunicació, amb la presència de l'autor, que amb aquesta, ja ha escrit quatre novel·les negres.

El llibre està ambientat "en una Barcelona pre-hivernal, quan Jaume Fuster torna a la ciutat per incorporar-se al grup d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra. I allò que havia de ser simple rutina es converteix en un cas ben enrevessat amb un agent decapitat i el pla ordit per la gran burgesia catalana i l’extrema dreta per carregar-se el president del Barça. Putes, sicaris i periodistes completen la galeria de personatges per mostrar la putrefacció de la societat actual".

Sebastià Bennasar Llobera (Palma, 1976). És llicenciat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, periodista freelance i agitador cultural, en l’actualitat viu a Lisboa. Fins al moment ha publicat una dotzena de llibres de tots els gèneres literaris: novel·la, assaig, relats breus, poesia…

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Quisso, Palma, 20/11/2009 - 21:02

Jo ja l'he llegit i el llibre està molt bé. És la seva millor obra, i molt interessant. És una obra molt recomanable, la Barcelona actual hi surt ben retratada! Sens dubte, el llibre que més regalaré aquest Nadal.