Publicitat
Cultura · 28 de Juliol de 2009. 16:56h.

'Costa Brava', la cançó de l'estiu?

Una versió del popular tema de finals dels 60 escrita pel secretari de Salvador Dalí, Enric Sabater

'Costa Brava', la cançó de l'estiu?

Garoina XL

El duet Garoina XL han decidit llançar com a cançó de l'estiu la cançó Costa Brava, una versió del popular tema de finals dels 60, escrita pel secretari de Salvador Dalí, Enric Sabater. La cançó que interpreten és una revisió en clau havanera-reggae del tema que en el seu moment va interpretar el trio paraguaià Digno García y sus Carios.

Quaranta anys després de l'èxit de la cançó Costa Brava, aquest estiu tornarà a sonar, però en aquesta ocasió no en les veus de Digno García y sus Carios, sinó del duet "Garoina XL". Amb motiu del centenari de la denominació Costa Brava, el tema que va arribar a ser número 1 a tot l'Estat el 1969 i el 1970, i que posteriorment van versionar amb èxit grups com La Trinca, arriba de nou ara amb sons d'havanera i reggae.

El duet Garoina XL està format per un costabravenc i una escandinava. L'elecció d'aquesta unió musical no ha estat fruït de la casualitat, tal com ha explicat Jaume Pla, de Mazoni, que ha estat el productor de la renovada versió en català de Costa Brava. "Hem jugat amb els contrastos de les dues veus, masculina i femenina, ella escandinava, que simbolitzen alhora aquesta trobada de cultures pel turisme", ha dit Jaume Pla durant la presentació de la cançó.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pepa, catalunya, 07/08/2009 - 19:47

no cal!! aixi està més be!!!

#2 tomás, Lloret de Mar, 29/07/2009 - 00:38

Interpretada por el Gran Josmar, quizás tendría alguna chance. Tal como está es un muermo.

#1 pau, blanes, 28/07/2009 - 22:44

esta muy bien la nueva version de la cancion aunq seria bueno tener en cuenta palabras q aparecen en la original como "la ESPAÑA catalana" no al boicot nacionalista de todo!!!