Publicitat
Cultura · 3 de Desembre de 2008. 09:53h.

Darrer disc de Pep Sala

El formen dos cd's amb 29 cançons

Darrer disc de Pep Sala

Pep Sala, en un concert

Pep Sala treu ha tret al carrer el seu darrer treball, Manuel teòric i pràctic sobre el pas del temps, un recopilatori amb les millors cançons de l'artista. L'album està dividit en dos cd's. El disc d'estudi o Manuel teòric inclou catorze temes gravats al llarg de la seva carrera en solitari. Al disc s'hi pot trobar Només una cançó, interpretada a dues veus amb Gerard Quintana a la pel·lícula Rock&Cat. També hi ha una versió inèdita de Tren de Mitjanit.

Al segon disc o Manual pràctic el formen 15 temes en directe de Pep Sala i de Sau, tots ells interpretats per Sala. Hi destaquen versions acústiques de temes com Poemes i promeses,  la Taverna d'old John i Glòria. El disc inclou, a més, la versió de Boig per tu interpretada a la pel·lícula Rock&Cat amb Montse Llaràs.

Aquest album és el primer editat per Indi Music. A més dels músics que l'acompanyen habitualment ha comptat amb col·laboracions de músics de gran bagatge com Robbie Robertson, Pino Palladino i Ian Thomas.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Vilagrassa, 05/12/2008 - 12:49

En Pep Sala és un gran músic i compositor. Els que hem tingut la sort de tractar-lo sabem que és, també, una bellíssima persona compromesa i coherent amb Catalunya. Endavant, Pep!

#2 Jan, Barcelona, 03/12/2008 - 18:10

M'agraden molt tots els grups i cantants que has citat, Josep, però aquest home ha demostrat que pot fer grans cançons, i porta una pila d'anys al capdavant de la música pop del país. No farà figa fàcilment.

#1 josep, spriudebitlles, 03/12/2008 - 11:28

Escoltant al Roger Mas, els Manel, Mishima, els Antònia Font, Mazoni, els Ploeuen Catximbes, el Sanjosex, le Petit Ramon, Guillamino i molts d'altres un se n'adona que el temps del Pep Sala ja ha passat.