Publicitat
Cultura · 20 de Gener de 2009. 22:09h.

De Tele 5 a Olof Palme

Anna Balletbó passa d'un programa rosa a la presentació del llibre de Ramon Miravitlles

De Tele 5 a Olof Palme

Anna Balletbó, entre Ramon Miravitlles i Pierre Schori

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbò, ha passat d'una participació a un programa de Tele 5 a la presentació d'un llibre a Barcelona. Balletbò, Presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, ha estat una de les ponents a la presentació del llibre Però qui va matar Olof Palme? (La Patumaire Edicions), del periodista Ramon Miravitlles.

Balletbó ha compartit taula amb l'autor del llibre i amb Pierre Schori, exsecretari polític d’Olof Palme. Miravitlles ha escrit, segons han explicat, "la primera biografia en clau espanyola del líder més carismàtic escandinau de la història", un llibre que, a més, ha estat prologat per l'expresident del Govern espanyol, Felipe González. A l'acte també hi han assistit el conseller d'Educació, Ernest Maragall, l'exconsellera de Cultura Caterina Mieras i el líder d'EUiA, Jordi Miralles.

Balletbó també va participar el passat dissabte al programa rosa de Tele 5 'La Noria', que presenta Jordi González. Balletbò, escollida a proposta del PSC, va participar en una taula rodona amb altres dones com l'escriptora Ángela Vellvey, la periodista Maria Antonia Iglesias, l'actriu Bibi Anderson, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 carles, l'h, 21/01/2009 - 11:47

Aquesta la Tv ho porta fantastic pero lo que es currar... malment rai, com tots els sociates.

#5 Ramon, Barcelona, 21/01/2009 - 10:53

Sí, però llavors encara no se sabia que el PSOE seria un partit tan criminal, tan corrupte, tan antidemocràtic i tan anticatalà. Bé, tan anticatalà sí que era de preveure. No es pot responsabilitzar Olof Palme del que ha fet després aquesta màfia.

#4 toni, Xàtiva, 21/01/2009 - 09:58

Miravitlles en clau espanyola, com ell, i la Balletbó i la resta.
VISCA CATALUNYA LLIURE

#3 Pere, Barcelona, 21/01/2009 - 07:32

Palem va ser el valedor de Felipe Gonzalez i un gran socilaista.

#2 Ristol, Sabadell, 21/01/2009 - 01:47

Amb el careto que té la Balletbò ja ho paga! Quin pentinat i quines ulleres més ridícules!