Cultura · 18 de Gener de 2018. 17:35h.

Declarat desert el premi de novel·la de l'Hospitalet

El jurat ha pres la decisió perquè "cap original finalista assoleix el valor literari necessari"

Declarat desert el premi de novel·la de l'Hospitalet

El jurat del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial ha declarat desert el guardó d'aquesta edició de 2018, ja que cap dels finalistes assolia el nivell necessari. Els membres han manifestat que "un cop efectuades les valoracions i deliberacions corresponents, acorda per unanimitat declarar desert el premi, donat que cap original finalista assoleix el valor literari necessari". 

L'organització ha volgut ser "lleial al seu públic, als lectors i als autors que han guanyat el premi en anteriors ocasions", han explicat a través d'un comunicat. 

La junta considera que "cap dels originals presentats té la qualitat suficient per rebre un dels guardons més prestigiosos dels convocats a Espanya". El jurat, que està presidit pel regidor de Cultura de L'Hospitalet, David Quirós, està format per l'editora Blanca Rosa Roca, de Roca Editorial; Anna Riera, cap de Biblioteques de L'Hospitalet; Àlex Martín Escribà, professor de la Universitat de Salamanca i especialista en novel·la negra; María del Carmen Úbeda, membre del Club de Lectura de Novel·la Negra, i Jordi Canal, director de la Biblioteca la Bòbila.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat