Cultura · 13 d'Agost de 2014. 22:01h.

Deu candidats per a dirigir el Museu d'Història

La selecció es fa mitjançant “un procés públic i transparent”

Un total de 10 candidatures s’han presentat al concurs públic per seleccionar el nou director del Museu d’Història de Catalunya, en un procés de selecció que està fent el Departament de Cultura a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

El termini de presentació de candidatures ha estat obert del 5 de juliol a l’11 d’agost de 2014. L’elecció del director es farà mitjançant “un procés públic i transparent amb criteris de professionalitat, mèrits i capacitats”, segons ha explicat el Departament de Cultura en una nota de premsa.

A partir d’ara, els candidats que participen al procés de selecció han d’acreditar experiència en llocs de responsabilitat en l’àmbit museístic o similars, tenir una titulació superior universitària, i demostrar els coneixements necessaris sobre museologia i sobre la temàtica del museu.
 
El procés de selecció consta de dues fases i el candidat escollit serà el que obtingui la millor valoració global. La primera fase inclou la valoració dels mèrits i capacitats, mitjançant la presentació del currículum vitae, i l’elaboració d’un projecte sobre el contingut funcional del lloc a proveir.

Posteriorment, la segona fase de la selecció preveu que, un cop fetes les valoracions de les candidatures, les persones preseleccionades podran ser convocades a una entrevista personal.
 
Un cop analitzades les sol·licituds per part de la comissió de valoració, es trametran al Consell d’Administració de l’Agència, que s’encarregarà de designar el candidat que es consideri més adient i elevar la proposta al conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 iñigo, bi, 14/08/2014 - 11:14

Requisito número uno: ser activista por la independencia....

#1.1 juli, barcelona, 14/08/2014 - 22:49

y tu que sabes? cree el ladrón que son todos de su condicion