Publicitat
Cultura · 10 de Setembre de 2013. 12:26h.

Dyango: "m'han amenaçat"

El cantant diu que va passar "canguelo" i que "des del problema amb 13TV la gent m’adora”

Dyango: "m'han amenaçat"

Dyango, amb Pep Sala, en el Concert per la Llibertat

El cantant Dyango, en declaracions a El món a RAC1, denuncia haver rebut amenaces per la seva posició favorable a la independència de Catalunya. "M’han amenaçat molt a través del Twitter i del Facebook. Fins i tot m’han amenaçat dient que estava sota el seu punt de mira i això em va fer una mica de ‘canguelo’”, explica. També reconeix que "no ho vaig denunciar perquè si contestes tot això la troca encara es fa més grossa i més val que passi”.
 
Sobre l’entrevista a 13TV quan es va fer públic que Dyango seria un dels artistes del Concert per la Llibertat, lamenta que “em van fer mal sense saber res. Em van començar a atacar des d’un lloc que jo ni tan sols sabia que existia”. "He quedat sorprès perquè a Catalunya ha estat l’esclat del Dyango. Des del problema amb 13TV la gent m’adora, m’estima”, explica.

Sobre si el seu posicionament independentista li pot passar factura professionalment, ha valorat que “pot ser que en un futur hi hagi conseqüències. De moment encara no. Tampoc no he anat a fer tantes gales ni tantes actuacions fora de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#17 Consultor, Molins, 10/09/2013 - 20:27

El otro dia dijo en una TV extranjera (Telecinco) y en la lengua opresora que está de gira y con nuevo disco, claro el botejon necesita publicidad y este tema se la da, para los pocos que se acuerdan de sus lloros (no canciones) Para llorar y llorar!!!!

#15 Gonzalo Alvaro, Barcelona, 10/09/2013 - 15:59

Tranquilo Dyango!
El poder que se le arrebató por las armas al pueblo de Catalunya, se le devolverá por las urnas, y la libertad y la democracia vencerán a las imposiciones,
Somos muchos, muchísimos, con ideas diversas en lo social pero con objetivo claro en lo nacional

#14 pep, Terrassa, 10/09/2013 - 15:39

Òndia, aquest també s'ha tornat independentista?

#13 Pere, Bcn, 10/09/2013 - 15:02

Si fossis espanyolista no t'hauries de preocupar d'amenaces. Ja ho diu C's ser catala no es bo

#13.1 Jessb, Barcelona, 10/09/2013 - 15:32

Menteixes, ni els de C´han dit mai això ni tampoc està lliure d´amenaces un català q1ue es declari no independentista.

#12 morro, Valencia , 10/09/2013 - 14:50

O uno es independentista desde que nació como Lluis llach o de ocasion como Dyango. A el se le conoce como participante de la Oti y por canciones en español. Que ahora se vuelva independentista sera porque es trending topic o porque ha vendido pocos Discos en Cataluña.