Publicitat
Cultura · 23 d'Abril de 2012. 15:37h.

"El català també és negoci"

Isabel Martí, editora de La Campana: "la Generalitat ha de promoure la lectura a les escoles"

"El català també és negoci"

Isabel Martí

L'editora de La Campana, Isabel Martí, ha manifestat en declaracions a e-notícies que "el llibre en català està molt bé, millor que mai". Tot i això, ha reconegut que "la crisi forma part del món, és immensa i també ha de tocar al llibre".

Martí, però, s'ha felicitat perquè "en aquests moments fins i tot a Madrid s'editen llibres en català i totes les editorials que als anys 70 i 80 només editaven en castellà ara també ho fan en català". "Això vol dir que el català és negoci", ha sentenciat en aquest sentit.

L'editora, però, considera que "hem d'estar preocupats, la realitat de Catalunya en aquests moments és duríssima". "Hem de procurar que a les escoles es llegeixi", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 Tomppa, Sabadell, 24/04/2012 - 11:21

Una llengua que no necessites ni parlar a feina = mort.

#1 pepe, andorra, 23/04/2012 - 19:53

Ya me gustaría a mi saber cuanto duraría el libro en catalán si de un día para otro se dejara de regar el campo con dinero publico. Q si no obligaran a leerlo, mecanoscrit del segon origen no la compraria nadie, q mira q es malo el libro de las narices. Y como ese, muchos mas.

#1.1 Joan, Barcelona, 24/04/2012 - 10:09

Als catalans ens importa un rave la teva opinió. Compta molt més la de les milers i milers de lectors europeus que compren sense cap mena de problema ni prejudici obres d'autors catalans, com Jaume Cabré, Quim Monzó i altres. El català és un idioma vàlid com qualsevol altre per escriure.

#1.2 pepe, andorra, 24/04/2012 - 12:27

nadie habla de los autores catalanes Joan, tu confusión interesada y sectaria si q me importa mas de tres bledos, una cosa es el libro en catalán y distinta los autores catalanes. Un autor es bueno escriba en lo q escriba y un libro es malo, este escrito en el idioma q este escrito.

#1.3 Gerard, Barna, 07/05/2012 - 19:42

De la fàbrica de pallassades peperils arriba "el bon autor sense llibre".