Publicitat
Cultura · 22 de Maig de 2009. 13:28h.

"El català us obrirà portes"

El colombià que ha triomfat a 'Bocamoll' recomana als seus compatriotes que estudiïn la llengua

"El català us obrirà portes"

Giovanni Castro

El colombià Giovanni Castro, que juntament amb el seu cunyat Oriol Collell han batut el rècord de diners a Bocamoll, el concurs de TV3 sobre el català, ha estat entrevista a Els Matins de TV3, on ha animat la gent nouvinguda a Catalunya a estudiar aquesta llengua.

Castro, que fa 10 anys que viu a la població lleidatana de Cervera, ha explicat que va ser "la curiositat d'aprendre una nova llengua" que el va impulsar a aprendre el català. També ha revelat que "la primera cosa que els hi dic als meus compatriotes és que s'apuntin a català, que és una cosa que els obrirà portes, que si no ho veuen com un coneixement cultural ho vegin com una eina"

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 jordi artigas, Vilanova i la Geltrú, 23/05/2009 - 22:38

Alan,¿ en que planeta vives? ¿de que pais eres?en tu país¿en que lengua materna aprenden los hijos de los immigrantes? en urdú? en amazick?en español? venga ya! que teneis una jeta que os la pisais, cosmopolitas de pacotilla.

#9 Alan, Barcelona, 23/05/2009 - 19:57

Colombiano, el problema o la virtud no es que hables catalan por tu eres mayor y lo decides pero a tus hijos se les niega la educacion en tu lengua materna. Jordi Artigas, Eso si es fascistoide o fascista directamente

#8 jordi artigas, vilanova i la geltru, 23/05/2009 - 18:35

Alan, suposo/supongo que et sap greu/te sabe mal que la gent aprengui/sprenda català, oi/verdad? efectivamente, es triste que eso sea noticia en Cataluña, cuando es normal en tantos sitios. Pero tu broma es fascistoide: reirse del pequeño esta feo.

#7 JPC, Barcelona, 22/05/2009 - 21:09

Actituds com la del Giovanni emprenyen als espanyols i als catalans renegats perquè deixen al descobert la seba ignorància i les seves misèries intel·lectuals.

#6 Alan, barcelona, 22/05/2009 - 19:18

otro mas a la vitrina junto con el negro de la barretina y las pakistanies que cantan els segadors....bueno ya van 20 con un poco de suerte en 250 años los casi millon de extranjeros de cataluña cantaran una cancion de pep sala juas juas