Publicitat
Cultura · 29 de Setembre de 2011. 11:44h.

El cavall de 'Pa Negre' estava mort

La productora explica que "ens el van portar congelat de l’escorxador"

El cavall de 'Pa Negre' estava mort

Imatge de la escena del cavall a 'Pa Negre'

La productora de Pa Negre, Isona Passola, ha assegurat que "tenim un making off de nassos. Tot això del cavall de la primera part de la pel·lícula s’explica. Era un cavall sacrificat. Ens el van portar congelat de l’escorxador. Dels cingles de Tavertet salta el cavall mort i deixem el viu a dalt. Teníem les càmeres amb reixes per no perdre’ls”.

En una entrevista a Rac-1, després que l'Acadèmia de Cinema hagi seleccionat la cinta com a candidata als Oscars, Passola ha afirmat que "hem rebut un suport incondicional de l’Acadèmia”. "L'Agustí Villaronga no té aquesta militancia tan clara i ahir va dir que s'havia quedat parat de la solidaritat amb Catalunya. Hi ha hagut una adhesió tan incondicional… La gent troba una cosa bona i veuen que la poden compartir amb la bandera de la qualitat", ha afegit.

La productora de la pel·lícula explica que "ara començarem a anar pel món. Fins ara hem anat a 55 festivals que tinguessin mercat per poder vendre, i ara comencen les estrenes. A França funciona molt bé, fa tres setmanes que s’ha estrenat" i ha afegit que "s’ha venut millor a Orient que a Europa".

Per últim, ha explicat que "els diners que ha guanyat la pel·lícula es reparteixen. Un film es fa amb ajudes. En DVD hem venut 80.000 còpies. Més unitats que la última de Harry Potter”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#11 Juana67, Barcelona., 27/02/2012 - 11:53

Yo vivo en un barrio de emigrantes y cuando alguien me pregunta de donde soy respondo: "CATALANA DEL SUR... DE ESPAÑA". No reniego de mis raices extremeñas, pero tampoco de mi lugar de nacimento, que es donde vivo.

#9 Fundació FAADA, Barcelona, 05/10/2011 - 13:01

Si voleu més informació del tracte que van rebre els animals en aquesta película veieu aquest enllaç: http://faada.org/noticia-480

#8 Serafín, bcn, 29/09/2011 - 22:56

Tendremos que empezar a torear toros congelados.

#7 Toni, Barcelona, 29/09/2011 - 21:09

Pitjor és l'Almodóvar, que tots els actors que contracta són vius...

#6 EL LITRI, ZEVILLA, 29/09/2011 - 17:40

Solo quiero dezir que el cavallo havia sido corneado por un toro en plaza de las Maestranza de Sevilla.. Esto no se puede permitir que tiren un toro español por un barranco
Viva españa