Publicitat
Cultura · 13 d'Agost de 2012. 16:27h.

El director del MNAC s''empassa' el canvi de nom

Josep Serra diu ara que "en cap cas" no es planteja la supressió de la denomiació actual

El director del MNAC s''empassa' el canvi de nom

Serra, en una foto d'arxiu

El director del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Josep Serra, ha assegurat aquest dilluns que "en cap cas" es planteja la supressió de la denominació actual de la instal·lació".

Divendres, Serra va indicat que el nom del museu havia de canviar "segur" i que "no es pot anar pel món dient-se MNAC". Ara, ha assenyalat que l'acrònim "no té  la capacitat de comunicar ni d'identificar la importància i el contingut de les col·leccions del museu, ni el seu caràcter nacional català, ni la ciutat on està ubicat", però ha descartat el canvi de nom.

"La missió principal del MNAC, com a museu capçalera del país, és posar en valor l'art català i les seves col·leccions a escala internacional, així com l'obtenció de major projecció i notorietat", ha afegit. El director del museu ha conclòs que s'està reflexionant sobre les "millors fòrmules d'ús del seu nom".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Manel Xic, Les penelles (La Noguera), 14/08/2012 - 10:34

En primer lloc, per què li dieu Josep si és fa dir Jose o Pepe? En segon lloc, què n'esperàveu d'un individu col·locat pel Carod Montilla per desfer tot el més emblemàtic del país? ERc hauria de passar la resta de la vida demanant perdó de genolls pel mal que ens ha fet i fa.