Publicitat
Cultura · 6 d'Octubre de 2008. 20:32h.

"El franquisme va obrir el major període de pau de l'Espanya contemporània"

Pío Moa diu que el "atac al franquisme és una manera d'atacar la democràcia"

"El franquisme va obrir el major període de pau de l'Espanya contemporània"

Pío Moa

En una entrevista que publica el diari electrònic diarioya.es, l'historiador Pío Moa assegura que "el franquisme va obrir el major període de pau de l'Espanya contemporània". Així mateix, Moa afirma que el "atac al franquisme és una manera d'atacar la democràcia". En concret, Pío Moa diu que "no hi ha per què passar pàgina de la guerra civil, que va impedir la revolució i va obrir el major període de pau a l'Espanya contemporània i finalment va desembocar en la democràcia. Democràcia que ataquen precisament els antifranquistes. No oblidem que en això estan units De Juana Chaos, Zapatero, Ibarreche, Carod i companyia. El seu atac al franquisme és una manera d'atacar la democràcia. Tot va barrejat de manera demagògica. Clarificar aquest passat té la major importància, per evitar la confusió i amb ella apassionaments excessius".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 josepxicot, barcelona, 07/10/2008 - 19:32

El passat de una persona si s´ha empendit
i ell ho ha fet,no s´ha de tenir en compte
sobretot si no s´ha assessinat a ningú i
aquest es el cas d´aquest senyor.Està documentat i traballa per que se sapigue
el que va passar.Res més.Gràcies Sr.Moa

#17 Josep, Bcn, 07/10/2008 - 15:14

Ho es torna a preguntar qui hi havia darrere del Grapo. Un viratge ideologic tant gros com el d'aquest senyor sembla inversamblant. O no?

#16 Manuel, Cuenca, 07/10/2008 - 09:12

Soy español y de derechas, pero no soporto a este puñetero ex-grapo. Si en este país existiera justicia, aún estaría en la cárcel.

#15 anna m.s., MATARO, 07/10/2008 - 08:14

Una de les milllors etapes.

#14 robert, bcn, 07/10/2008 - 02:16

Aquest home no està be del cap. De jove era un GRAPO que anava a posar bombes contra el fraquisme, i de gran , despues de veure "la llum" gracies al Losantos s'ha tornat més franquista que els seus antics enemics.