Publicitat
Cultura · 14 d'Octubre de 2010. 17:47h.

El Govern, al rescat de l'Arc de Berà

Crèdit de l'ICIC a interès zero per garantir la continuïtat de les editorials afectades

El Govern, al rescat de l'Arc de Berà

El conseller Tresserras, en una imatge d'arxiu

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), ha ofert a l'Arc de Berà un crèdit a interès zero i cinc anys de carència per garantir el pagament dels deutes acumulats per la distribuïdora amb un centenar de petites i mitjanes editorials catalanes. El crèdit correspondria a l’import del deute acumulat de l'Arc de Berà amb les editorials afectades i només podrà ser utilitzat amb aquesta finalitat.
 
La proposta del Govern respon al compromís adquirit davant dels editors el passat mes de setembre per part dels representats del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
La mesura, de caràcter excepcional, té com a objectiu garantir la continuïtat empresarial de les editorials afectades, que tenen un paper cabdal per al conjunt del sistema editorial en llengua catalana.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 David Pont, Lleida, 16/10/2010 - 12:10

Mayans no sap diferenciar entre cultura i usura.
Daserrout hauria de reclamar, potser, a la conselleria pertinent.

#3 Mayans, Cambrils, 16/10/2010 - 09:19

Otra desviación de fondos a favor de amiguetes. Entre estas actuaciones y las de Gürtel no hay otra diferencia que la forma.

#2 max, eixample, 15/10/2010 - 14:37

i com és que no ho ha regalat a cultura03? ai voltes, com bades

#1 Daserrout, BCN, 15/10/2010 - 12:49

Què, una capelleta d'amics amb problemes?
Es qüestió de salvar-los. Mentre una munió de petits empresaris han de tancar per falta de liquedesa. Molt bé TRIPARTIT, un dels últims nyaps que fareu. Espero.