Publicitat
Cultura · 3 de Febrer de 2010. 10:59h.

El Govern tracta les majors de "delimitats mentals"

"La desconsideració envers el català és tan extraordinària que tot el que funciona és pagant"

El Govern tracta les majors de "delimitats mentals"

Bernat Joan, en una imatge d'arxiu

El secretari de Política Lingüística, Bernat Joan, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC1 que el conflicte de les majors "és una qüestió de manca de voluntat per part d'ells i nosaltres no ens en vam saber sortir. A vegades, perquè la discussió se'ns acaba emportant els terminis per davant. El sistema és molt tediós, ferragós."
 
També ha lamentat que "aquesta misèria de cinema que tenim en llengua catalana és pagant el doblatge la Generalitat". "La desconsideració de les majors envers el català és tan extraordinària que tot el que funciona és pagant. I a vegades, ni pagant aconseguim que es doblin", ha denuciat.
 
També ha afirmat que "és impressionant com la delimitació mental de les majors va en funció de com està el poder polític. A Hongria no hi ha cap problema per doblar."

"Amb l'aplicació de la nova llei, estem parlant de molts calers però no els haurem de posar tots nosaltres, com fins ara", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Kropotkin, Vic, 03/02/2010 - 17:07

Lo que pasa es que gente de tan alto nivel intelectual como los de la Generalitat es lógico que no encuentren a nadie de su nivel. Sois la hostia tios... Extraordinarios de verdad.... Jua, jua, jua,... Si no fueseis tan chorizos estariais en un museo...

#9 Francesc, Barcelona, 03/02/2010 - 15:24

La llei de cinema vol fer això. Ni més ni menys. A banda que d'aquesta manera les persones podem triar veure una pel.lícula en català o en castellà. O subtitulada en català o en castellà.

#8 Francesc, Barcelona, 03/02/2010 - 15:22

Alan el vostre ús del terme \"dialecte\" és intolerable i una falta de respecte. Sovint s\'oblida que abans que hi hagi una demanda d\'un producte cal que hi hagi una oferta, consistent, ferma i engrescadora.

#7 Jose Manuel, Madrid, 03/02/2010 - 14:36

Tu si que estas "delimitado mental", artista.

#6 Alan, Barcelona, 03/02/2010 - 13:17

Que triste vuestro dialecto que tiene que sobrevivir a punta de leyes, decretos, subvenciones, impocisiones, amenazas y multas. Como un enfermo en la uci.