Publicitat
Cultura · 22 de Febrer de 2012. 16:37h.

El Liceu retira l'ERO

Els treballadors renunciarien a la paga extra d'estiu

El Liceu retira l'ERO

El Liceu, en una foto d'arxiu

La direcció del Gran Teatre del Liceu retirarà l'expedient de regulació temporal (ERO), que significava el tancament de la instal·lació durant dos mesos, després de l'acord amb els treballadors. Els empleats del Liceu han referendat en assemblea aquest dimecres que accepten l'entesa.

L'acord es basa en la flexibilitat laboral, la viabilitat i la reducció de costos de personal, que es tradueix, entre d'altres coses, en la pèrdua de la paga extra d'estiu, que els treballadors cobrarien més endavant.

A partir d'ara, el Liceu disposarà de la possibilitat de recuperar espectacles que havien estat anul·lats. D'entrada, dilluns es podrien iniciar les funcions de La Boheme, amenaçada per una vaga.

L'ERO afectava parcialment la plantilla en funció de la seva tasca al teatre del 20 de març a 19 d'abril, i a tots els treballadors del 5 de juny al 8 de juliol.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Calígula, Girona, 22/02/2012 - 22:02

Y sigo, si no se hubieran dedicado a programar verdaderas porquerías (no sé con qué intereses) otro gallo cantaría. Los sufridos abonados no tenemos por qué aguantar a los iluminados que dirigen nuestro querido Liceu. Y si no les propongo que hagan una encuesta entre ellos. Dimitan#3 Calígula, Girona, 22/02/2012 - 21:54

No me parece bien, pues por lo que dicen la paga a la que "renuncian" se les debe y además los abonados, a los que por carta, se les ha comunicado la anulación de algunas representaciones, ya han cerrado otros compeomisos para esos días. A ver si se aclaran: la dirección debe dimitir por mala gesti

#2 Gerard, Barna, 22/02/2012 - 21:17

I dels directius i l'estructura organitzativa no en sabem res? Ens prenen el pèl de manera descarada. Ens hem de creure que estaven al marge del tancament per una paga extra? Preneu-ne nota perquè encara veurem moltes jugades/xantatges com aquest.

#2.1 Albert, Barcelona, 23/02/2012 - 10:43

Suposo que tu deus conéixer a la perfecció les nomines que es paguen al liceu no? direccio inclosa clar i per això ja has emés el teu judici de valor sense, segurament, tenir ni la més remota idea de la situació real, més enllà de les opinions interessades d'ambdues parts. I aixi ens va!

#1 Ramon, Barcelona, 22/02/2012 - 17:10

Veus que bé, tu?... a partir d'ara ja no caldrà que importem més milions de sudacas, perquè, cautiu i desarmat l'exèrcit auctòcton, el Fomento(?) del Trabajo(?) Nacional(?) de CyU (aquest sí) ha aconseguit els seus darrers objectius.