Publicitat
Cultura · 11 de Desembre de 2021. 20:13h.

"El llibre de Cayetana és una immersió al seu ego"

Manuel Trallero, periodista: "Aquesta senyora no es besa perquè no arriba"

"El llibre de Cayetana és una immersió al seu ego"

El periodista i escriptor Manuel Trallero, al seu programa setmanal a YouTube -els divendres a les 22.00h al canal de Xavier Rius- ha assegurat que el llibre de la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo "és una immersió al seu ego".

"Em sembla que és un llibre fantàstic perquè jo no crec haver llegit a la meva vida cap idolatria del propi ego com el llibre aquest, és a dir aquesta senyora no es besa perquè no arriba", ha afirmat. "No hi ha ningú més maco, ningú que tingui més llums, ningú més intel·ligent, ni ningú que sàpiga més que ella", ha afegit Trallero.

L'escriptor creu que "l'única veritat que diu" el llibre és "que el millor que té el Partit Popular és el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández. La resta em sembla francament infumable".

D'altra banda, el periodista també ha parlat del "deteriorament de part de la identitat catalana, espanyola o europea com és el cristianisme". Ha recordat que "el cristianisme forma part de la nostra identitat i de la nostra cultura".

Trallero creu que "està en qüestió el mateix concepte d'identitat" i "la tradició forma de la realitat d'una cultura". "Si prescindim de la tradició som molt poca cosa", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 13/12/2021 - 15:59

Egocéntrica i grollera.

#14 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 13/12/2021 - 09:30

seguro que la señora marquesa conoce de primera mano los problemas reales de los catalanes...

#13 Oriol, BCN, 12/12/2021 - 19:04

El Trallero també dona la tabarra amb això que el cristianisme forma part de la identitat europea? De fet és veritat, el cristianisme forma part de la identitat europea, i l'ateisme també. De fet, l'ateisme modern neix a Europa, mentre que el cristianisme prové del Pròxim Orient.

#12 Yomismo, Sevilla, 12/12/2021 - 14:14

Si Alejandro Fernández es lo mejor que le queda al PP nacional, que desaparezca el PP al estilo UCD lo veremos de aquí a 2.030. Respecto a Cayetan es cierto es una ególatra, lo cuál no quita que Casado sea peor que ella.

#12.1 Oriol, BCN, 12/12/2021 - 19:03

Yomismo, no cal dir que el Casado és pitjor que ella, és una obvietat. És que el Casado és insuperable, jo penso que gairebé preferiria l'Abascal (i mira que voto la CUP).

#11 M, Sabadell, 12/12/2021 - 13:41

No se sabe como está de ego esta señora, lo que si se sabe, porque es evidente, es que sus ideas y sus razonamientos rebosan una lógica aplastante, y que su nivel cultural está cuatro pisos por encima de la mayoría de políticos, incluidos los de su propio partido.