Publicitat
Cultura · 23 d'Abril de 2012. 15:56h.

"El meu llibre sobre Duran és un treball seriós"

Joan Ferran: "No hi ha correspondència entre la teoria i la pràctica"

"El meu llibre sobre Duran és un treball seriós"

Ferran, a l'estand on ha signat exemplars del seu llibre

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha assegurat que el seu llibre sobre Josep Antoni Duran i Lleida és "un treball seriós, que intenta demostrar que no hi ha correspondència entre el que ell reclama de pensament inspirador amb el que és la seva pràctica política".

Ferran ha signat exemplars de Destapant Duran i Lleida. La fi d'una aparença durant aquest Sant Jordi. "Ja he perdut el compte" [de les signatures] ha remarcat a e-notícies, abans d'afegir que "el senyor Duran i Lleida el deu haver llegit ja per activa i per passiva".

El dirigent socialista ha recomanat també la lectura de Música celestial, de Manuel Trallero. "És un bon llibre", ha reblat Ferran.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 lo Sisco el Rutx, Terrassa, 24/04/2012 - 15:19

En una artesanal i personal enquesta a disset llocs de venda de llibres, a vuit no el coneixien i a nou, que el tenien, no h'havien venut cap a les set de la tarda. Ha estat la novetat menys venuda ? Probablement.

#10 Duran i, Lleida, 24/04/2012 - 13:03

Joan, Joanet, acabo de donar un cop d'ul a la llista de llibres mes venuts per Sant Jordi i no hi veig el teu. Ostre, ostres, ostres. Si que hi es el del President Pujol. Quants llibres dius que vas signar ahir que en vas perdre el compte? No sera que nomes saps comptar amb els dits de les mans?

#9 Jordi, Barcelona, 24/04/2012 - 11:27

Si ara Duran plantegés un pols a Convergència, veuries tu si trigaria gaire el Serafini a tornar a llepar-li el cul i a dir que els democristians sí que són seriosos i tenen un programa reconeixible en un context internacional.

#7 Roger, Barcelona, 23/04/2012 - 22:23

El que no entenc és com ha acabat sortint una part de la brutícia del Rei i un personatge tan menor i intranscendent per a Catalunya com el Duran Lleida quedi impune, quan les seves vides s assemblen com dues gotes d aigua i, sincerament crec que la del Duran és molt més tèrbola.

#6 Aquetnosapqueferperpublicitarelseumuermo, bcn, 23/04/2012 - 21:24

Un llicenciat en filosofia donant classes d'economia, es com un metge donant classes de dret, no dic subrealista perque en el cap d'aquest home només hi entra el fanatisme pero gairebé.