Publicitat
Cultura · 11 de Gener de 2013. 10:50h.

"El nacionalisme català és una màfia"

L'escriptor Félix de Azúa diu que tenen "jutges comprats" per evitar "la presó"

"El nacionalisme català és una màfia"

Félix de Azúa

L'escriptor Félix de Azúa, en una entrevista a El Cultural d'El Mundo, afirma que "el nacionalisme català és una màfia que s'ha fet amb el poder econòmic i que no hi ha manera de desbancar perquè sap que si la desbanquen, va a la presó". "Així que lluitaran a mort per tenir els seus jutges comprats, la seva policia pròpia...", afegeix.

"Ara bé, són rústics però no ximples i saben que 30 anys de nacionalisme han enfonsat Barcelona. I enfonsar Olot o Vic, és igual, però enfonsar Barcelona, que era l'únic que tenia alguna cosa a veure amb Europa és molt seriós. No, això està completament perdut", sosté.

En aquest sentit explica que es va instal·lar a Madrid "perquè vaig tenir una filla. I la seva mare i jo ens  vam mirar i ens vam dir: no, a aquesta per descomptat no li rentarà el cervell el govern català. Ni somiar-ho. I ens la vam emportar d'allà molt de pressa. I aquí estic encantat".

Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#61 AliBay, Cornellà, 13/01/2013 - 13:18

Fa anys un cèlebre alcalde andalús va dir que la justícia era un "cachondeo" i el van encausar i no recordo si el van condemnar. Ara aquest presumpte escriptor pot dir que el Govern té comprats el jutges i no li passarà res? Vejats miracle.

#60 Tit, Palma, 13/01/2013 - 12:43

Un pijillo que no accepta el pas del temps i a qui se li ha anat la castanya.

#59 JoanMarti, Abrera, 13/01/2013 - 12:31

Ondia, pero el govern espanyol no, oi?

#58 alex, aaaaa, 12/01/2013 - 18:57

tan malo y mafioso es el nacionalismo catalan como lo es el español y felix de azua se debe al nacionalismo español.sobre lo de "alerta digital" no vale la pena comentar una noticia de un medio filofascista que vive de recoger la mierdecilla que deja el enfrentamiento entre los nacionalismos iberico

#57 Potkina, Barcelona, 12/01/2013 - 18:27

Sr. Azúa: ¿El gobierno español no manipula el cerebro?. Dicen una cosa y hacen otra completamente distinta. Incluso todo lo que prometieron en campaña lo han hecho completamente al revés. ¿Ya no se acuerda usted?.