Publicitat
Cultura · 4 de Desembre de 2008. 17:33h.

El nostre West Side Story

Un musical en català competeix amb èxit amb d'altres en castellà

El nostre West Side Story

Imatge del musical

Àngel Llàcer (direcció), Manu Guix (composició) i Àlex Mañas (guió) han gosat posar en escena un muscial en català: "Què!" (Coliseum) una història de cinc delinqüents menors d’edat amb causes obertes, que ingressen en un programa de rehabilitació. L'obra competeix, amb èxit de públic, amb d'altres en castellà com "Fama", "Mamma Mia", "Monty Python's Spamalot"


L’encarregat de dirigir aquest programa és en Josep, el tutor, que s’enfronta a la seva primera experiència com a responsable d’un grup d’aquestes característiques. Els joves delinqüents combinen prestacions socials (activitats de neteja de tot tipus) amb dinàmiques de grup supervisades pel Josep. Els actors són Ivan Labanda (Josep), Carla Gaya (Susana), Roger Berruezo (Àngel), Momo (Moha), Marc Pociello (Kike), Mariona Castillo (Kike)

L'obra ha estat impulsada per La Projectora que, entre d'altres, va posar en escena “Pel Davant i Pel Darrera” (Noises Off de Michael Frayn), “20 anys i una nit” amb Nina, “Mentiders” (The Lying Kind d’Anthony Neilson) i un dels espectacles amb més d’èxit aquesta temporada: “Pels Pèls” (Shear Madness de Paul Pörtner). “'Ex”' (Ils se sont aimés de Muriel Robin i Pierre Palmade) amb Àngels Gonyalons i Abel Folk és el darrer muntatge de La Projectora. La Projectora és també una de les empreses coproductores de l’espectacle “Stalin”, adaptació teatral de Josep Maria Flotats de la darrera novel·la de Marc Dugain Une exécution ordinaire.

Veure vídeo promocional

Article Sergi Fidalgo

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 àlex, barcelona, 05/12/2008 - 12:22

QUÈ, es un musical juvenil. En lenguaje y música.. Tiene espíritu pedagogo. A tiene mensaje y emociona. Y está hecho en catalán pues de p.madre! Lo demás es política barata!

#8 Kropotkin, Vic, 05/12/2008 - 11:58

¿Y el show este a cuanto nos sale la función? ¿No seria mejor dedicar este dinero a I D para intentar salir de donde nos han metido?

#7 Josep, Sabadell, 05/12/2008 - 00:31

La veritat és que 'Què' està molt be. La primera part costa una mica de passar, però la segona està molt i molt be. La música és una passada! Molt recomanable...

#6 Joan N, Barcelona, 05/12/2008 - 00:30

El català és tan guai per la música! Per això els top-manta són plens de CD's de cantants i grups catalans. Tothom corre a comprar-se la música en català! Si no estigués subvencionada, de què viuria aquesta colla de 'regre són'?

#5 JPC, Barcelona, 04/12/2008 - 23:31

Aquest article deu estar fet per a compensar la "boutade" que va escriure fa uns dies el col·laborador Sergio Fidalgo que va demostrar el seu odi contra qualsevol manifestació cultural catalana. Que, és un bon musical!