Publicitat
Cultura · 20 de Juliol de 2010. 09:40h.

El PPC sent "vergonya" de CiU

Els acusen d '"acabar amb una tradició tan catalana com els toros"

El PPC sent "vergonya" de CiU

El PPC critica la postura de CiU

El cap de llista del PPC per Tarragona, Rafael Luna, ha afirmat que, per "culpa dels seus prejudicis identitaris", CiU passarà a la història com "els que van acabar amb una tradició tan catalana com els toros". En roda de premsa celebrada a Tortosa, Luna ha explicat que "el Partit Popular votarà a favor de la llei de 'correbous' tot i considerar que s'ha quedat" curta ".

"Mantindrem les nostres esmenes fins al final perquè volem lluitar per la llibertat dels ajuntaments a programar 'correbous' com i quan vulguin", ha afegit Joan Bertomeu, diputat popular de les Terres de l'Ebre Rafael Luna s'ha mostrat especialment crític amb CiU, formació a la qual ha acusat de pretendre que el Parlament català "tracte el mateix dia la llei de 'correbous' i la prohibició dels toros per cobrir les seves vergonyes".

En la seva opinió, els nacionalistes catalans sent "vergonya" perquè "per culpa dels seus prejudicis identitaris" passaran "a la història de Catalunya" com "els que acabaran amb una tradició tan catalana com els toros"

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 la pura realitat, Vallirana, 25/07/2010 - 21:36

Les Corrides de Toros, a Catalunya existeixen desde Avançs del Franquisme. Aixi, que calleu la boca, separatistes.

#24 Ricard, Reus, 21/07/2010 - 14:09

Q els nostàlgics i hereus sociològics i polítics del Franquisme -El PP és 1a refundació d'AP, al seu torn creada x la vella guardia franquista- sentin vergonya d'un, és 1 honor i 1 orgull...Convergents em feu enveja, no sé si sana, xò enveja..hehehe

#23 PApitu, Pallussia, 20/07/2010 - 17:48

S'han equivocat, han posat una foto del segle XVII. Ah, que em diuen que no, que es de fa poc. Ja deia yo, que no podía ser en colors pel s.XVII, muuhahaha

#22 ANTON, san jose, 20/07/2010 - 17:38

Tradicion catalana? bueno ni de coña tradicion catalana, aunque suponiendo que fuera asi, los romanos tambien tenian el coliseo y sus tradiciones, propongo luchas de gladiadores, o sera que casi todo el mundo a evolucionado menos vosotros.

#21 David, Barcelona, 20/07/2010 - 16:39

Notícia d'avui: l'Asamblea de Madrid debatrà una ILP per l'abolició dels toros!!! Vinga, peperos i ciudadanos, què direu ara? Dictadura a ca la Espe? O exercici de democràcia popular? Hahahahahaha! Em ric sols d'imaginar-me la vostra cara de babaus.