Publicitat
Cultura · 10 de Desembre de 2009. 11:53h.

El president de Lauren acusa Tresseras de vetar-lo a TV3

Antoni Llorens assegura que "em prohibeix parlar" de la nova Llei del Cinema

El president de Lauren acusa Tresseras de vetar-lo a TV3

Tresserras, amb Carod i Ausàs, en una imatge d'arxiu

El president del Grup Lauren Films, Antoni Llorens, ha denunciat durant una entrevista al programa El Dia de COMRàdio i referint-se a la nova Llei de Cinema Català que “estic una mica prohibit pel Ministeri i pel conseller Tresserras, que em prohibeix parlar d’aquest tipus de coses. M’han prohibit anar a TV3 i a Barcelona TV per parlar-ne”, ha denunciat Antoni Llorens. També ha reconegut que s’ha sentit amenaçat per no parlar públicament d’aquesta normativa i acusa el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, de “no voler escoltar”.
 
El president de Lauren Films ha afegit que “porto 50 anys en aquest negoci i crec que el diàleg sempre n’ha faltat”, tot apuntant que “el que no es pot fer és muntar una cosa sobre un fet que no hi és. Això no pot durar a llarg termini, allò que falla és el públic”. Antoni Llorens ha reblat: “Crec que no es pot fer una dictadura d’aquesta manera. Jo sóc el primer que faig el cinema en català”.

A banda, també ha dit que  el Ministeri de Cultura va orquestrar una operació per destruir-li el grup que presideix. Antoni Llorens ho ha batejat com a Operació Cavall de Troia. “He tingut mala sort, perquè m’han entrat a dins de casa. Tinc una operació que es diu Cavall de Troia, em van posar un cavall a dins i em van destruir l’empresa. I així està”. Davant la pregunta de qui li ha destruït l’empresa, el president de Lauren Films ha revelat: “Un senyor dins que es diu Francesc Guardans i em va destruir l’empresa amb 70 milions de cash flow”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Josep, Mataro, 12/12/2009 - 09:20

Crec que Joan de Barcelona no tens ni idea del que a passat dins de LAURENFILM. Tot el que dius ja ho va explicar la premsa al seu dia.

#27 Roser, Viella, 12/12/2009 - 09:14

Joan ( Barcelona) Com es que l\\\' ICF va deixa 30 M d\\\'euros 3 dies abans que CIU deixes el govern ? Ho saps ?

#26 Roser, Viella, 12/12/2009 - 09:11

Joan (Barcelona) Si el del google ja esta controlat. Jo el que volia que comentessis el que no surt. Pel que dius coneixes la historia directament. Saps el que cobraven al mes el senyor Guardans- Huguet ? i altres coses.

#25 Carlos, Barcelona, 11/12/2009 - 21:24

Escolteu però aquesta gent quan temps va estar al front de LAURENFILM (Guardans-Huguet). No tenen cap mena de culpa amb la suspensió de pagaments.

#24 Joan, Barcelona, 11/12/2009 - 21:16

Roser, simplement al google, posses grup lauren fallida, i et surten totes les noticies amb la seva cronologia.
Es la tipica historia del senyor que monta una empresa i viu de subvencions. El dia que s'acaben tots a corra. Conec l'historia directament.