Publicitat
Cultura · 13 de Juny de 2022. 16:41h.

El Primavera Sound culpa Collboni

El codirector Albert Guijarro lamenta que l'alcaldable socialista "no hagi aparegut"

El Primavera Sound culpa Collboni

Collboni, al Primavera Sound (Foto: Instagram/@jcollboni)

Albert Guijarro, un dels codirectors del Primavera Sound, ha explicat en una entrevista a El món a Rac-1 que qui ha posat més reticències a allargar el festival dos caps de setmana ha estat l'equip de Jaume Collboni. "Si Barcelona hagués dit que sí a dos caps de setmana el festival no es faria a Madrid" i ha remarcat que en tot aquest temps Jaume Collboni "no hagi aparegut".

Guijarro ha detallat que "el febrer del 2021 l'equip de Colau estava més a favor de fer dos caps de setmana", però ha subratllat que "el districte és socialista i veien altres problemes com "el tema dels veïns".

També ha lamentat que durant aquests darrers mesos de negociacions mai han aconseguit reunir els dos equips de govern en una mateixa taula: "En un principi tot anava rodat, però els dos equips de govern van començar a fer una mica de ping-pong. L'organització mai ens hem reunit amb Ada Colau i Jaume Collboni a la vegada. Ens hauria agradat per anar tots a l'una".

Albert Guijarro ha insistit que els tres organismes que estan més involucrats directament amb l'organització del festival també depenen del grup municipal del PSC. En aquest sentit, ha exposat que "nosaltres depenem de tres departaments que cauen sobre els socialistes: BSM, el districte i Turisme i la regidoria d'Indústries culturals".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 15/06/2022 - 11:36

no sera q les están pidiendo mas pasta por estar en BCN y los del primavera los han mandado a freír espárragos? Y me refiero a tasas e impuestos, por supuesto q no me refiero a coimas, mordidas y corrupciones varias.